tisdag 16 juni 2009

www.kulknappen.se

”Vi åker till Varberg för att vinna!”

2009-06-12 12:30

Två semifinalplatser är facit från de senaste nationella tävlingarna för Joakim Andersson, Kristian Lilja och Rickard Nilsson, CPC. Resultatlistan har dessutom kryddats med en tredjeplats i Mayo Open efter en knapp förlust i semin mot de regerande franska världsmästarna.

Rickard Nilsson är landslagsspelare och aktuell för EM i Frankrike senare i år. Strandcupen är en viktig del i uppladdningen inför EM och att Rickard och hans lagkamrater har höga förväntningar är ingen hemlighet.

- Det jag tränar för nu är EM. Ett avstamp inför detta är helt klart Strandcupen. Vi åker dit för att vinna, för att komma till det nationella slutspelet. Jag har inte spelat detta innan så det vore kul. Vinst där skulle ge oss en plats ut i Europa, säger Rickard.

 

Arrangören Varbergs Bouleklubb Kulknappen har under många år arbetat för att tävlingen ska locka både bredd och elit och uppskattas av alla.

- Som vanligt är Strandcupen en av de roligaste och bästa tävlingarna under året så den tävlingen ser man fram emot. Läget är underbart, kommenterar Rickard Nilsson. Från Kulknappens sida kan vi inte annat än att hålla med!

 

Till den öppna trippeln är hittills 24 lag anmälda men räkna med betydligt fler anmälningar när vi närmar oss tävlingsveckan. Anmälan sker uteslutande via SBF Online.

Inga kommentarer: