söndag 7 juni 2009

Skyttekval Stockholm/Göteborg

- Buddha (Matte Hamberg) slog idag ut två EM spelare i Stockholms skyttekval. Björn Ivarsson och Filip Goldeus fick stryk och Matte tog hem titeln som distriktsmästare i Stockholm.

- "Carljohan Möller fick till slut försvara min DM titel i skytte och på vilket sätt ;) 3a efter kvalet, slår ut den som än så länge är vidare till skyttet i SM med 1p marginal... Finalen skjuter jag dagens högsta resultat 45 och är härmed kvalifierad till SM.... 15p kunde det bli mer men motivationen var inte på topp när målet var nått :(" /CarlJohan Möller @ Facebook.

- Stockholm: Matte Hamberg och Fille Goldeus
- Göteborg: CarlJohan Möller och Håkan Berg
- Skåne: Kenneth Köhalmi och Håkan Paaske (Rickard Nilsson, Kristian Lilja)

9 kommentarer:

Ante sa...

Matte Budd Hamberg å Fille (båda Sibirien) 7:ter på SM.Likaså Lotta Larsson fr SIT å Budds fruga Jenny fr BOO.

Rickard Nilsson sa...

Gick inte Ivar vidare? Oj, det måste man se som en skräll. Men kul för de som lyckades!

Mattias Thorell sa...

Lotta är väl redan vidare genom sin semifinal förra året, eller?

Ivar sa...

Det var ganska hög klass på skyttet måste jag säga. jag blev 3:a på 45 points. Fille passerade i semifinalen och Matte satte 48 poäng i finalen mot fille. Det är bara att lyfta på hatten. Surt som fan men mycket starkt att sätta en så hög poäng som matte gjorde när det som mest behövdes.

Rickard Nilsson sa...

Tror fan att ni i Stockholm alltid har de högsta kvalpoängen! Helt klart det svåraste distriktet sett till kvalpoäng att ta sig vidare ifrån! Tror vi i Skåne hade 36.

Ivar sa...

Då ska man vet att matte L hande 42, Nikas 40 Albin 38, Mats från Boulero 39, säkert någon till runt 40 points.

Och då var inte duktiga skyttar som Eric, Måns, Markel mfl äns med och sköt :) så ja det är tufft. Känns som att platserna borde delas ut lite annorlunda. typ a la champions league.

Rickard Nilsson sa...

Vissa distrikt har inte riktigt lika höga poäng nej... hur man ska komma tillrätta med detta vet jag inte, alla ska ju ha samma chans att kunna kvala till SM.

norra sa...

norras kvalskytte öppna 40 och 34 dam 32 och 28

Rickard Nilsson sa...

Bra poäng! Ska bli kul på SM!