onsdag 10 juni 2009

Nästa tävling?

Blangy, Frankrike, nästa helg. Fredag - Måndag

Lag: Filip Goldeus, Kenneth Köhalmi, Rickard Nilsson
(Tyvärr kunde inte Björn Ivarsson följa med)

Även damlandslaget och veteranlandslaget kommer att deltaga i denna tävling.

Förra året drog tävlingen spelare som Michel Loy o Co. Dags för revansch ;)

Här kan ni hitta en film från tävligarna.

/Success_Star

6 kommentarer:

Markus C4 sa...

Hej Rickard, önskar er lycka till och hoppas ni får er revanch.... tyckte ni gjorde riktigt bra ifrån er på Mayon trots allt!!

Vi har vår Månadsfinal den 28/6 och där finns ett anatal platser kvar...vill du/ni komma så går det bra. 65:-/deltagare inkl Helstekt Gris, dryck & kaffe hela dagen. En propagandatävling med Max 40 deltagare just nu strax över 30 klara......Vill även säga tack för en trevlig Blogg och de kommentarer som du gett kring dina möten med C4...Ha det!!

Rickard Nilsson sa...

Hej Markus!

Jag får tacka, vill gärna möta Loy igen, redan nästa helg vore perfekt! På mayon var vi riktigt nära, hade jag varit hetare hade vi tagit den matchen.

Låter som en kanon dag men måste tyvärr tacka nej. Nu inför SM/EM kommer denna helg lite fel för mig. Men en annan gång, gärna.

Mina möten med C4 har varit hur trevliga som helst så det är bara sanningen.

Ha det nice o lycka till med Månadsfinalen!

Anonym sa...

Lite härliga ord från ett helgon som bara talar väl om folk (om han kommer med i landslaget vill säga?) saxat ur orakelmyran. En blogg gick i graven i dagarna.En före detta BRA blogg.Stackars Rille Succes har fått hjärnsläpp...och tvistar runt med "pennan" som om den oxå bara hadde en cell.Har ju hört av andra att så kan ske...men icke trott,ett.Nu e bloggen hans förvandlad te en högst oigenomtänkt sådan...så den får va i fred teminstinge för mig.
Ahhja...jag fick åter igen nytta av papperskorgen på ritbordet

Rickard Nilsson sa...

Vem är denna Anonyma person? *nyfiken* rickardnilsson@success-star.se , hör av dig ;)

Fick tips om den sidan i morse o allt jag kan göra är att skratta. Bloggen står inte o faller med en person som lämnar. Kommer ett inlägg om detta senare haha

Alla gör vi våra val o vi får stå för dem. Vill man inte läsa min blogg så kan jag inget göra. Bara till att tacka för den tid han/hon läst den.

Mattias Thorell sa...

Vi mötte ju Fransmännen på långholmen, och herre jävlar vad nervösa vi var;)

Vi tog en poäng, och var väl nästan nöjda med det, i efterhand.
Ni har nått lång och har rätt inställning mot sådana lag, det kommer göra att ni förr eller senare lyckas riktigt väl under ett mästerskap, kanske redan i sommar? :)

Hoppas ni lyckas riktigt bra och slaktar Frassarna flera gånger om;)

Ser fram emot rapportering!!

Rickard Nilsson sa...

Hur det blir med rapporteringen får vi se. Vid fritt WLAN kan det hända. Mamma o pappa vill ha rapportering så får fixa det för dem =)