måndag 22 juni 2009

Blangy lördag trippel

Morgonen gryr på lördagen, rummet med 6 öppna spelare vaknar, sakta, sakta, sakta. Trötta killar o inget solsken möter dem. Anders har just väckt dem alla o licenserna ska tas med till frukosten.Frukosten intas på vandrarhemmet, serverad av folk från klubben som håller i tävlingen.


Första matchen i ett stenröse?

Banan var en blandning av stranden o stenröse. Ena hållet var riktigt svårt att lägga på, blir att skjuta massa, så gick snacket. Men vem ska vi möta? Ingen på banan är rätt lag. Vi frågade ett gäng o det visade sig att de också hade denna bana. Det var med andra ord vi som var fel. Sekretariatet nästa, ny bana. Väl på banan blev det fotografering o handskakning från alla.


Första matchen. Ny bana

13-4. En lätt match. Skytten satte 4a järnkallar på uppvärmningen men i matchen var det dubbelbommarnas afton. KK hade en dubbel för en sexa o match men andra kulan rullade inte tillräckligt långt. Står nu o väntar på andra matchen, en kille i France-tröja.


Match 2 - Killen i Frankrike tröja

Avbröts vid 5-2, lunchpaus, 1,5h. Motståndarna hade kalle 6p, miss. Runda efter hade jag kalle fem, miss men tog andra vid safeskott.


Den berömda lunchen

Förra året gick magsjukan i lagen, kyckling i alla led. I år bjuds det på "anka", melon och chokladcreme. Aj aj aj, hoppas det finns Lambi toapapper. "Rå" kyckling o potatismos, totalt oätligt men baguetterna haglar på bordet ;) Viktor är baguettekungen! Dags för efterrätt, baguette med chokladkräm och brieost. Vilket märkligt land....!


Andra matchen, fortsättning

Ställningen 5-2. 9-2. 9-6. 12-6 12-10 13-10 (ungefär, var några ettor i slutet). Gjorde ett byte, eller två, jag upp på skyttet, Fille lägg, KK mitt. Fille la två på lillen vilket tömde dem o vi avgick med vinsten.


Första efter poolen, svin!

Vi mötte ett franskt lag, där den ena såg ut som Jay Leno! Kaxig jävel som tyckte min stjärna på armen var något som hela publiken skulle ha kul åt! Det tände mig! Det fick en att tända till från första till sista kula! Hur gick det då? 6-13 där vi hade många rundor där vi hade chans till stora poäng. En runda har jag skjutit två äckelkallar, 3-1 i klot när de fått in en 15 framför lillen. KK dubbelbommar o Fille får lillen på sista skottet, de får en "lätt" inspelning för 4p! -9 på en runda haha rätt tungt. Sista rundan har vi 3-0 i klot, dubbelbom av mig, KK lägger bort o matchen är över, 6-13. Besvikelsen var stor men vi sumpade stora poäng möjligheter o då blir det svårt att vinna. 

Jessica o Emma, ut i 16 del mot Quintais fruga.

Tilda o Ann-Marie spelar 32 del.

Veteranerna åkte ur A men kl 21 börjar deras 16-del i B-slutspelet.

Efter middagen var det dags för lag Tilda igen, 7-10. En underlig runda gav tre till motståndarna o dagen var över. 


Lördag kväll

Killarna o spelar bordtennis, damerna spelar skitgubbe o ledarna rekar på banorna.


Magsjuka

Ännu är det ingen som åkt på någon magsjuka o det är skönt. Middagen lördag kväll var Cous Cous med "köttbullar" m.m. Fullt ätbart o inte lika rått som ankan.

Inga kommentarer: