söndag 7 juni 2009

"JOHN" Maria Bouleplank

En viss "JOHN" har lagt ut en kommentar från min sida på Marias Bouleplank.  Kommentaren skrevs under "DM (GBG)". De som inte vet vad som hänt mellan dem borde inte lägga sig i. Bara skriva för att det ska skrivas, varför? 

- Lägg ner o lägg er kraft på något ni har fakta om. 

7 kommentarer:

Ante sa...

Komentaren VAR fånig oavsett vad som hänt.Som sagt...rita så om en landslags"polare" (dom var ju båda uttagna till lägret va?) är å förblir...korkat.JAG har inget emot Jocke...men säger man så där får man finna sig i komentarer.Om JJ hädanefter inte VILL va med på nått landsla p g a detta...har Jocke (å kanse du,vad vet jag) uppnått sina/era mål med detta då?.Vad vinner vi på det?Skyddar man sina landslagsplattser så här kanse??
Nop...jag tror man bränner sina egna schanser ÄN värre genom att rita som han gjorde.Men...jag är ju inte FK jag :-).
I vilken annan sport tror DU detta förekommer?Mmm...kanse i nån kampsport...men DET kan man ju köpa.Där dunkar dom ju cellerna ur varandra ändå.
Ähh...de e mitt tyck & tro da å komentarsrutan låg ju här,så.Mozz.

Success_Star sa...

- Båda var uttagna till lägret, alldeles riktigt, men bara en av dem som var där....

- Jag känner inte att jag behöver skydda min plats i landslaget. Känner mig säker på det jag kan så har inget behov av att sänka någon annan.

- Jonas vill säkert vara med i landslaget oavsett vad folk skriver på nätet. Han VET ju vad Jocke/Krille tycker om honom.

Ante sa...

"Lägg ner o lägg er kraft på något ni har fakta om."
Fakta ÄR att han skrev som han skrev.
Att EN av dom var på lägret är orelevant.Båda var uttagna och är (än så länge) därmed landslagspolare.
Ibland gör ni det svårt för er själva :-).

Success_Star sa...

Fakta är att han skrev det han skrev, alldeles rätt uppfattat. Men sen är det x antal personer som skriver om relationen Jocke/Jonas UTAN att veta vad de pratar om.. DET är onödigt.

Ante sa...

Stämmer kanse...men faktum är (:-)) att jag INTE sett ngra riterier om DET förutom när Jocke skrivit som han gör.Självklart reagerar en del då.Ni e ju för h....e landslagsrepresetanter.
Lovar...om jag blev uttagen te nå vettlandslagsläger (that will b the day) med HH...så skulle jag fetglömma att denna HH i mina ögon är ett ;-).Eller...jag skulle,nte rita,t i alla fall.Skulle ba säga..."Fan va kul.Han e ju skitbra":-).
Kim kan hata Zlatan...nog faen tror jag han skulle skita i å nämna,t te de va dax för memoarer om äns då.
Ahhja...

Success_Star sa...

Kan Kim inte öppna sitt hjärta när han skriver sina memoarer så skulle jag inte köpa den boken!

Du skriver NI, får jag fråga varför? Står det någonstans vad JAG tycker om Jonas? Nej.
Det jag skrivit är att alla får tycka VAD han/hon vill om VEM han/hon än vill.

PUNKT .

Anonymous sa...

Jonny Ante & HH hade helt plötsligt blitt bästa polare om de skulle spelat i landslaget ihopa. Då glömmer man ju allt bara på ett knäpp. De hade börjat fiska & festa ihopa..