söndag 15 mars 2009

Besvikelse.

När den direkta besvikelsen har lagt sig kommer ett inlägg om Svenska Cupen.

Man kan förlora och det är ok.. men när man förlorar och spelar dåligt är det illa.

18 kommentarer:

Anonym sa...

tyckte ni spelade stundtals ggr bra Coccinelle.. hade otur med domarn som såg rött på er men inte LBO... lycka till med resten av året.. ni har stor framgång med er klubb! mvh: Boo

Rickard Nilsson sa...

Vi spelade bra ibland, helt klart.. men det räcker inte när det spelas mycket dåliga rundor med.. men så går det ibland. Det är bara till att komma igen, igen igen och igen =) Man ska aldrig ge sig!

Anonym sa...

Det jag såg mot oss var ju du Cpc´s lirare no1, inte mycket du missade. Men det var ju så j***a tråkigt att du raspade hela tiden...
/Collen

Rickard Nilsson sa...

Man får utnyttja banans struktur... o dessa banor bjuder in till raspar.. fick inte för mycket stann på skotten men läggen var SJUKA, allt gick in =)

Ante sa...

Vem e Anders fr BOO?Vad jag vet är jag vden ända som heter Anders och är medl i BOO.Men upplysningsvis kan jag ju säga att vi i LBO blev tillsagda 3 ggr av domaren under denna helg.Vi tog åt oss å rättade till felen.Regler är till för att följas...och regler (och då givetvis domare) behövs.Sådesa.

Lärarjäveln sa...

Vet inte om du tänkte på det, Rickard, men ett tag under söndagens spel var det förvånandsvärt många som raspade som inte brukar göra det. Och det var inte så många som gjorde det bra, heller. Du träffade ju en hel del, medan andra bara grötade till det med sina försök. Såg konstigt ut.

Rickard Nilsson sa...

Jag valde att gå på rasp för att banorna gav tillfälle för det plus att jag har problem med mitt utsläpp vid skott. När man lyfter på är ett snett skott snett o helt borta... men raspar man så kan man vara sne som fan men ändå träffa.. ;) Jag träffade alldeles för lite för att det ska vara godkänt, rent ut pinsamt. Men SC spelas nästa år med =)

Ante
Att domaren sa till er 3 ggr under helgen är minst 5 ggr mindre än vad som skulle vara ok.. att ni bara gjorde fel 3ggr tror jag inte ett smack på..var bara att domaren sa till er så många gånger... men som sagt, SC spelas nästa år med ;)

Ante sa...

Ahhja...sånt där kan man ju hålla på å diskuter hit å dit i evigheter.Du/ni kallar det orätvisa...ante ser det mer som bitterhet fr er sida...med en tousch av bad looser,s.Det slår jag dövörat te :-).

Anonym sa...

Inte så lätt att vara domare alltid. Tycker det är bra med domare som iaf säger till över huvud taget. Man förlorar inte en cupfinal med 4-0 tack vare domaren, de förstår nog de flesta och jag tror inte Rille menar att det var domaren som avgjorde finalen i heller.

Nästa gång är jag säker på att vi kommer smeka LBO=) Hoppas att de nu fixar en bra seedning i Europacupen till oss andra lag nästa år bara ;o) =o) K.Lilja

Rickard Nilsson sa...

Jag? Dålig förlorare? Ante, du känner inte mig med andra ord.. vem var det som tog alla i hand o önskade lycka till efter finalen? Visst ja, det var ju jag.

Att domaren avgjorde finalen står ingenstans att läsa i min kommentar! Vi hade blivit krossade, med eller utan domare.

Ante sa...

Mjaae...var bara en känsla jag fick av komentarerna fr både Pimm å dig här å på Pimm-blogg.LBO blev tillsagda om bl.a "stå utanför ringen och felvänt klubbmärke.Var nog fler än 3 ggr...men DET bryr jag mig inte om,eftersom jag är FÖR att domarn och regler finns,att domaren sköter den uppgift han är satt att sköta.För min del får han/hon va hur nitiska som hellst...bara han/hon sköter uppgiften konsekvent.Ni,Sibbar å Coccisar,verkar tycka att så INTE skett i detta fall.
Likaså borde det vara självklart att efter fight tacka varandra för matsch.Enl Stockholmarna häruppe (webb-TV visade händelsen klart å tydligt) var det 2 st fr en klubb som INTE tackade en spec spelare i ett lag dom just fått spö av.Väljer att inte rita namn,men eftersom dessa 2 är landslagsklass undrar man hur dom resonerar.Inte stärker dom sina kort hos FK i alla fall...får man hoppas.
Ahhja...det där får dom själva leva med.
Men som sagt...jag ser domarens ord som en lag,oavsett hur dålig/bra han än är.Och regler är till för att följas.
Ahhh...ha,t gött.

Rickard Nilsson sa...

Jag är med för domare, så länge de är konsekventa vilket jag inte tyckte att helgens domare var. Men det är som du skrev, domarens ord är lag, oavsett vad han har dömt.

Att dessa två spelare inte hälsa/tackade för matchen mot en av era spelare tycker jag är fel OM dessa herrar inte hade haft sin bakgrund till varandra. Men iom deras bakgrund så är det ömsesidigt, kan aldrig tänka mig att er spelare försökte hälsa/tacka dessa spelare heller. Att det skulle försämra deras möjligheter till landslagsspel kan jag inte tänka mig för alla vet varför inte "lycka till o bra spelat"-fraserna inte utbyttes.

Ante sa...

Nähädu bRille.JAG vet inte skälet...och vill eg inte göra,t heller.Verkar ligga rätt långt tebax i tiden det där.Jag har frågat en gång...och fick ett mummel tebax.Alltså låter JAG det bero...förutom att jag starkt kommer att tänka på lite av min dagisperiod :-).Stämmer...båda sidor valde nog att inte ta i hand.Ska säga de te Budd & co,som såg detta på webben, i kväll.Promice.
Nu i väg å träna...ska konkurera ut JJ eller Tonny te E-cuppen :-).

Lärarjäveln sa...

Tänkte på en annan sak, när vi är inne på den mentala biten på banan. I finalen möte ju du och Matilda Jonas och Eva. Efter en lilleflytt blev det väldigt långt spel, ner mot dödlinjen. Ni la in ert sista och Jonas sköt två skott. Det första missade, men andra träffade. Dock fastnade ert klot levande mot ett dött klot strax utanför dödlinjen, men jag såg att du var snabb med att teckna att det klotet räknades som dött ändå. Jävligt sportsligt gjort, förhoppningsvis självklart för alla, men det är jag inte säker på att det är. Dessutom i ett avgörande läge!

Rickard Nilsson sa...

Ante
Det är något mellan dem, jag vet ju det mesta om turerna, tror jag, så jag förstår deras uppträdande. Men aja, det är deras val o deras problem.
Lycka till med träningen, JJ o Tonny är inte lätta att konka ut men du ska nog klara det ;)

Herman
För mig är det en sjklarthet att den ska vara död, men som du skrev, det är det nog inte för alla. Det är en sport alltså ska det vara sportsligt uppträdande. JJ var inte sen att påpeka det hela heller, vid tillfället och efter match.

Anonym sa...

Ante! Det finns bara en på denna jord som jag vare sig hälsar eller tackar av olika anledningar. I mina ögon är denna person inte mer värd än luft, thats it! ag är inte direkt ensam om att tycka detta. Det har inte att göra med att jag är en dålig förlorare, det har inte ens med boule att göra. Tror du jag hade kramat om Uffe direkt efter mötet om jag inte unnat dom segern? Flera av spelarna i LBO:s lag har jag varit med och haft ruskigt kul med genom åren, både genom boulen och privat och har det än idag, inte minst nu senast på hotellet i Borås haha… K.Lilja

Ante sa...

Jag tyckte oxå de va kul å träffa er på hotellet.Själv håller jag Jonas som en av mina bästa polare...och finner det väldigt konstigt att nån kan tycka illa om den killen.Men...ahhja...det lämnar jag te er.
Och stämmer det där med döda klotet så ere jäkligt stort av dig Rille.Jag,om ngn,älskar när jag ser sånt.Att vara koncentrerad å vinstkåt är helt ok å gör en bara bättre...om man sen är sportslig så vinner man mycket själv på det.
Och träningen i kväll Rille...gick alldeles utmärkt.Jag visade alla i BOO-hallen vart skåpet ska stå...och tackar Jonny & co för mitt alltmer växande självförtroende.Jag e vass nu...promice.Inte er klass,men guzing vad jag närmar mig :-).

Anonym sa...

På tal om team och att umgås så tror jag ingen slår mig, Uffe och Jimmy i att trolla gädda...sist vi var ute landa vi 11 st under nån timme och totalt har vi nog rensat kävlingeån både två och tre ggr hehe.. =o) Uffe tog givetvis den största som vanligt, runt 7-8 kg. Där hade både du och Jonny fått storstryk mot oss. K.Lilja