torsdag 5 mars 2009

Förtydling.

Ibland skrivs de mest intressanta sakerna under kommentarer, kolla under "U23 Uttagning 2009"

Jag menar absolut inget illa om Albin, tom börjat gilla honom mer nu men för att det inte ska uppstå missförstånd så läs kommentarerna till inlägget "U23 Uttagning 2009"

Success_Star

19 kommentarer:

Ante sa...

Det kanse är därför man tycker det är roligare att diskutera sånt här (och det mesta överhuvudtaget) med andra än Sibbisar.
Vi får väll alla be Alban om ursäkt för att vi tyckte det var konstigt att han aldrig fått schansen.
Sibbarna är förmodligen (lär ju visa sig OM så är fallet detta år) Sveriges näst bästa klubb just nu,för LID kommer före enl mig.Men dom är def Sveriges mest slutna.UK lär där ha nå förhör med inkommande spelare (målsättning,ambition o.s.v) innan medlemskap tillåts.
Namnet på klubben förpliktar
:-).Asså...därmed inte sagt att jag inte gillar dom på nå sätt.Tvärtom...trevligt folks.
Ähh...vi lämnar dom i fred att leka slutna klubben...och surrar på om vad vi vill och finner intresant.
F Ö ere upp te er Coccisar och oss i LBO att trycka ner LID å Sibb te 3-4:e platts,för den ranken tror jag dom flesta har.Låt oss försöka med det :-).

Ivar sa...

Det är helt korrekt Ante! vi är en sluten klubb och kommer nog så förbli. Anledningen till det är enkel, vi är i grund och botten en kompisförening. När jag och Folke startade klubben ville vi bara ha med folk som vi tycker om att umgås med på och utanför banan. Den andan har vi försökt behålla genom åren. Vi vill inte råka ut för att stora skaror av elitspelare kommer och sedan året efter hoppar vidare. Vi vill att de som spelar i klubben ska känna stolthet oavsett vilken nivå man spelar på (det finns ett helt gäng som är mer kompisar än elit och de är minst lika viktiga för klubben som elit). Men om du är sugen ante kan du alltid ta ett snack med Robban och Alban.

Success_Star sa...

Vilka intressant diskussioner ni får till här då =) Kul att få lite insikt i det hela =)

Ante sa...

Vad jag förstår var inte mitt nå kritik av erat system,Ivar.Förstod du det så...så lär ni få fortsätta leva utan den förhöjda sammanlaggda IQ mitt inträde skulle inebära :-).Skiter fullständigt i hur ni raggar medlemmar...tycker tillåme de kan va ok å göra som ni gör,även om det förmodligen särar på elit å bredd lite VÄL mycket och ÄNU mer än förut,vilket bara e bra för mig.Har ju kämpat länge för att få till A å B tävlingar (man kan gå på rankpoäng här)...med högre anm.avg för er i elit.Lär nog bli så när bredd (vett ingår där då)fattat att det inte e nå vidare kul att "mjölka" elit med pengar.Så för mig ere ok.Lär dröja innan JAG ansluter te nån Stockholmsklubb ändå...på gott å ont.Och skulle jag...så ere nog bara BOO som gäller..promice.Ehh...plattsar nog inte riktigt i Sibb...på flera sätt.
Nu tillbax till vad detta EGENTLIGEN handlade om fr början...nämligen Albins konstiga komentar te oss som velat se honom i U23 laget som vi då tyckte han var värd.Lät lite...otacksamt.
KOMENTERA DET I STÄLLET,MUPP :-).
(Observera nu för faen smilyn)

Ante sa...

Ursäkta att vi använder DIN blogg te detta,Success...men tror tillåme Sibbisarna fattar att du står utanför detta.Din åsikt får du ju dra själv...även om det e helt ok att INTE göra det i detta fall :-).

Success_Star sa...

Ska ni diskutera något så är min blogg ett perfekt ställe ;) Jag ställer mig utanför denna fråga =)

Ivar sa...

Ante,
Jag tog det verkligen inte som kritik, jag tog bara tillfället iakt att förklara hur vi tänker.

Jag tror att du skulle bli förvånad om du kom ner på en SCP träning det är ganska många som inte kan klassas som elit. Vi är inte så många men jag skulle nog säga att det i princip är 50/50 vad gäller folk som satsar och folk som spelar när det passar eller när det känns kul. Min poäng var att det handlar inte om spelkvalitet när man spelar i SCP det handlar om att vara del i en grupp, där folk tirvs ihop.

Vad gäller Albin kommentar så kan jag förstå honom att han inte vill kommentera det så mycket. Jag skulle heller inte ge mig in i en sådan diskussion. Det är allid känsligt, jag vet själv hur tungt det är att bli ifrågasatt offentligt, så med tanke på uttagna så tycker jag att vi lägger ner den diskussionen nu.

Vad gäller huruvida ditt inträde skulle höja iq nivån i SCP eller inte tänker jag låta vara okommenterat :) Ja såg din smajly din gamla gnällspik :)

Ivar sa...

Ante,
vi vet redan att Rickard är sugen på att komma till SCP, hur ofta ser man honom inte i en svart jacka med vita ränder. :) Glöm inte bort ante att nästan alla i SCP och COCC (elitspelarna i klubbarna) känner varandra ganska väl efter en hel del gemnsamma resor så vi vet ganska bra vad vi har varandra, oavsett vad det gaggas om på nätet. Eller vad säger du Rickard?

Ante sa...

Hehe...Rille...hoppa på där.Åså Pimmen efter,,,å sen e vi bredd väck.:-)
Ähh...jag gillar alla i Sibirien.Och vet ju att ngra av dom e möjligt att klå på gruset.
Vi var som sagt ngra som frågade oss varf Albin INTE fått nån möjlighet i U23.Han hadde ju själv inte behövt komentera det eg...även om jag förstår lite att han retade sig på Pimmens komentar :-).
Ahhja...vi gör upp om,ett i Borås.Då ska både Sibbisar å Coccisar få käka spenat :-).Mozza.

Ivar sa...

Håller med dig Ant, Jag tyckte ju som sagt själv att det var ganska konstigt. Men, men som sagt jag är ju ganska partisk. Vi får hoppas att jag får ligga i Folkes, Filles, Albins, Toves, Robbans, Jensas och Fias lass hela helgen :)

Köhalmi sa...

Ante om vi käkar spenat blir i ju bara ännu starkare;) I alla fall CPC, vi är avkommor till Karl-Alfred allihop:)

Success_Star sa...

Jag måste ju ha någon klubb att varva ner i i framtiden så då ligger SCP bra till ;)

Anonymous sa...

CPC tar hem hela svenska cupen... sja var det avklarat...

Ante sa...

Käkar ni Spenat så ere kört för er,KK...vi har diet på spik å honung.Lovar.Ses där...å jag hejar INTE på er :).

Ante sa...

Ivars mailadress ngn???Vill förklara mina å andras flytt te LBO i år...och flytt mellan klubbar överhuvudtaget.I vårt fall finns det 2 jäkligt bra förklaringar,men tar det hellst med Ivar själv.

Success_Star sa...

Vad du är hemlig då Ante..... ;)

Ivar sa...

Ante
bivarsson@gmail.com

Ante sa...

Tack Ivar.Asså...har du mail.:-).

Anonymous sa...

Kölami du har aldrig ätit "grönt" i hela ditt liv väll?! :P

/ raspduttarn