måndag 27 juli 2009

Okunskap.

Ante (på Sibiriens hemsida)

9 vunna å en förlust är 7:kt bra…men förutsättningarna var som dom var,och måste varit kända av var och en,och det blev som det blev.Vi (Sverige) kom på 17:e platts…och det finns inget som kan övertyga mig om att killarna med AL i spettsen är nöjda med det.
Alltså…ruggigt dåligt och inget annat.Tyvär.

Så pratar en som inte kan något om boule.

11 kommentarer:

Ante sa...

Sååå...ni e nöjda då???Suck.Då e ju frågan mer om DU ska ta,s ut i fortsättningen.Eller???:-)

Jess sa...

Man kan vara nöjd på olika sätt. Man kan var nöjd med spelet, med känslan, med laget, med resultatet och man kan också vara missnöjd med det. Placeringen och resultatet visar inte alltid allt. Det var 2 poäng som gjorde att de gick B och inte A. 2 ynka poäng! De var tydligen nöjda med spelet och det räcker för mig. Även om de "bara" vann B. Kan man begära mer än att de gör sitt bästa?

/Jessica Johansson

Success_Star sa...

Bra kommentar Jess!

Anonymous sa...

Visst tråkigt att inte gå till A, utan "bara" gå till B, men det var ju så sjukt denna gången 3 poäng skiljer mellan pool 1 och 3a. Men sen vinner man ju resten av matcherna övertygande. Sen kommer sverige på en tredje plats i skyttet grymt ju!. Jävligt mycket oflyt skulle jag vilja säga och laget gör ju en felfri prestation efter att ha kommit i B. Jag tycker det var en bra insats om än tråkigt att komma i B, men bra gjort att kunna svälja det och ta sig samman som lag igen och prestera det man gör, och Vm biljetten är ju säkrad. Tycker man kan vara missnöjd med att man förlorade med fel siffror men inte med prestationen av laget på samma gång. Bra jobbat tycker jag och bättre lycka nästa gång.

Bra kommenterat jessica och bra jobbat på Sm.

Lennart

Success_Star sa...

Tack Lennart. Man kan vara missnöjd med att vi hamnade i B, men hade man sett spelet hade man sett att vi tagit oss till semi i A, "LÄTT".

Ante sa...

Jess å Mupp (Rille :-))...läs vad Ivar skriver på Sibb.Läs å lär.:-).
Ni (vi) åkte dit för att göra ett bra res.Så blev det inte...och DET borde vi (ni) utvärdera å lära av.Bortförklaringar med spelsystem å dyl hör inte hemma EFTER utförd uppgift,där ALLA lag spelade efter SAMMA förutsättningar.Likaså komentarer om att ni är nöjda.Var det kanse fel på underlaget oxå???Sluta att försöka döva erat tasskiga samvete genom att hoppa på en (mig) som säger sanningen.
Asså...bästa laget vi har skickades (läs det en gång till nu)...men det dög inte.Vad är problemet???Är ni nöjda med RESULTATET...så bör andra få ta sig an uppgiften näxta gång.
Rilles 3:e platts i skyttet var bra som faen...men det var ju eg inte DET det handlade om va?
Som sagt...läs BI:s komentar...och lär av det.
Mozza.

Success_Star sa...

- Vart står det att läsa att jag är nöjd med resutatet?
- Vart står det att vi inte utvärderar och kommer att utvärdera detta mästerskap?

Och hur FAN kan du läsa en blogg som är död?!

Jess sa...

Men Björn skriver ju att de inte är nöjda med resultatet, men de är nöjda med spelet. Det är två helt olika saker! Spelet speglar inte alltid resultatet. Man kan spela drömboule och ändå förlora. Ska man då vara missnöjd med spelet bara för att man inte vann matchen? Det går inte ihop, hos mig i alla fall.

Success_Star sa...

Resultatet 1 av 5
Spelet 4 av 5

Ante sa...

Visst faen ja...din blogg e ju "död" :-).Mozz.

JLagerkvist sa...

Självklart är ingen nöjd med en 17.e-plats och det har ingen påstått heller vad jag kunnat läsa någonstans! Sånt här händer i turneringar, och att åka ur på kvot i en gruppspelsmatch är ju såklart extra surt. Tror nog EM-gänget bär med sig denna bitterhet en bra bit framöver!
Vet ju bl a att Rille har spelat ett mästerskap tidigare där resultatet inte blev som vi tänkt oss trots ett spel som kunde (och borde) räckt betydligt längre än så...men en enda match förstörde detta. Och trots att det var en hiskelig massa år sedan (jisses, jag var ju med själv), så svider en sådan turnering fortf...(inte minst när en mindre begåvad granne glider förbi och kniper medaljer!)

Ordet OM är det värsta som finns för en idrottare och att behöva spekulera kring just OM...men ibland är det nästan oundvikligt...

17.e plats är som sagt garanterat ingen nöjd med. Men Sverige kvalificerade sig trots allt för VM och då tycker jag nog det är på plats att man kan plockar med sig allt som var bra (det mesta tydligen) istället för att lägga sig ner och dö för en kass placering...tro det eller ej men idrotten måste inte alltid vara helt jäkla svart eller vit!