söndag 18 april 2010

Fråga

Det finns två tävlingar med 40 lag i båda.

Det som skiljer dem åt är att den ena har 10 riktigt bra lag medans den andra tävlingen inte har något lag som sticker ut.

VILKEN av dessa tävlingar anmäler du dig till?

16 kommentarer:

Anonym sa...

Vill man bli bättre så måste man möta bra motstånd . . .

Är man redan bra så måste man matchas mot likvärdigt för att utvecklas . .

Puss Rille ;)

/ Marco.

Ante sa...

Håller med Marco.
Men det finns en annan aspekt på det hela...man får förmoda att dessa tävlingar ligger inom DIN radie av tänkt tävlingsavstånd.Som jag ritat förut räcker inte dom tävlande inom sporten boule till för 2 sådana här stora (inom boule ÄR det stort med 40 lag/tävling)...så problemet i sig får nog svårt att uppkomma.Skulle tro den ena är vetteran å den andra öppen som det nu ser ut...så vetteran fick det ju bli för mig givetvis.Roligare för oss och roligare för er :-).
Hupp...nu blev jag så där jäkla djup igen.F,låt ;-).

Rickard Nilsson sa...

Hade först skrivit att det var lika långt till tävlingar men tog bort det iom att det var ingen skillnad på dessa förutom motståndet.

Att det inte kan ske i verkligheten är väl skitsamma?

Ante sa...

Ok...då är det som att fråga ett barn..."Vill du ha blodpudding eller glass till lunch".Svaret blir ju jälvklart den tävling med bättre motstånd förutsatt att anmavg är lika och att man TÄVLAR inom boule i öppen klass:-).

Rickard Nilsson sa...

För dig kanske det är en lätt fråga men kan sätta grova pengar på att MÅNGA väljer det lätta motståndet, rankingpoäng o pengar, lätt som f-n. TYVÄRR är det så ;( Sj skulle jag välja den svåra tävlingar alla dagar i veckan

Anonym sa...

Vet att vissa väljer lättare motstånd på pappret(om man nu får skriva det)för "degen" samt rankingpoängen. Jag njuter mer av att se riktigt bra boule. Det kan man ej få se utan riktigt bra lag :). Sedan finns det ytterligare en dimension man icke bör förglömma! Se glädjen i folks ögon, det kan man se allt oftare hos lite mindre namnkunniga som bara älskar spelet :).

/ Marco.

Ante sa...

Yep...efter moget genomtänk kom jag på att ni båda har rätt ju.Lixom jag egentligen :-).
Nåå Rille...tycker du att skytte som specgren har ngt att göra med ett boule-EM/VM???Mitt tyck är ju känt...men vore kul å höra vad Elitspelare tycker,därför går frågan te...ja...elit azzå.

Ante sa...

Sorry...såg ju nu att du svarat nedan.Hops få fler Elit-svar.

Rickard Nilsson sa...

Att fråga MIG är kanske inte helt rätt det heller, alla vet ju att jag älskar dessa övningar. Tycker de har rätt att vara med som en gren på ett EM/VM.

Ante sa...

Ahh...jag älskar oxå skytteövningar.Det är ju 90 % av träningen minst.Ahhja...jag får väll lägga ut frågan på en frågeenkät på Oraklet.

Rickard Nilsson sa...

Gör gärna det, vore kul att se. Tror dock att många inte gillar skyttet

Lärarjäveln sa...

Jag skulle definitivt välja tävlingen med fler bra lag, trots att det skulle minska mina chanser att vinna betydligt, marginalbouleare som man är. Det är betydligt roligare att spela bole när det finns tuffa utmaningar med i bilden.
Vad gäller skytte tycker jag att den ska få finnas kvar på såväl mästerskap som sidoaktivitet. Dessutom tycker jag att man ska utöka antalet klasser på SM till samtliga klasser. Tror det skulle öka statusen för veteranklasserna om det finns en skyttedicsiplin.

Anonym sa...

Pengarna styr i så väl boule som i allt annat. Väldigt många "renhåriga" svar. Vore det etthundratusen kronor i första pris i tävlingen med "sämre" lag så tror jag samtliga elitspelare skulle skita i era argument som ni har skrivit här. Dubbelmoral skulle jag vilja kalla det.
/Rea List

Rickard Nilsson sa...

Men nu var det ju ingen skillnad på prispengarna. O ditt tänk håller inte då ALLA skulle ställt upp i den tävlingen med 100.000 i prispengar, oavsett skicklighet

Anonym sa...

Skulle tagit den med bäst motstånd i om det inte var ca 50 mil längre ditt =).
Ses på Stockholm boulefestival eller?

Lennart

Rickard Nilsson sa...

Sjklart ses vi där! Årets tävling :)