lördag 17 april 2010

Årets bouleprestation

...Rickard Nilsson...!!!

Why?
EM brons skytte 2009

6 kommentarer:

Ante sa...

Väntat...och välförtjänt.Men...vad tycker DU eg om skytte i en VM/EM-turnering där ett LAG är uttaget att spela boule i fler former än skytte?

Anonym sa...

Grattis gubben men du får ju inte glömma att du vann b-em oxå ;-)))

hugosson

Rickard Nilsson sa...

Skickar du ett lag till ett LAG VM/EM o de inte kan bestämma vem som ska skjuta under skytte VM/EM så är det inget lag som skickats. Under varje mästerskap är det två mästerskap. Av de 4a som skickats till mästerskapet så ska alla 4a kunna ställa upp i skyttet, det är upp till laget att bestämma vem av de 4a som ska skjuta.

Ante sa...

Tror du missförstod mig där.Jag ifrågasatte inte din platts som skytt i denna gren.Mer om skytte bör få ingå på dessa VM/EM som spec gren.
Fotbolls-VM/EM t.ex...kör dom bästa straffskytt där?
Jag är alltså emot.Specgren skytte (och för all del lägg) bör vara nått man fyller ut tävlingar med som sidogren typ flaskor mm.

Rickard Nilsson sa...

Missförstod absolut inte dig i din fråga. Men jag anser att skyttet ska vara kvar. Att jämföra boule skytte o straffläggning kan man inte göra samma vecka. Boule skytte är det mina prestationer mot någon annan, i straffläggning är det min prestation OCH målvaktens chansning som avgör om det blir mål.

Anonym sa...

Varför skulle man inte kunna utöka skyttet på ett EM/VM. så 2 kanske till och med 3 skuter och där resultatena läggs ihop det är ju dock inget individuelt EM/VM utan LAG... vore något för framtiden kanska till och med ett SM kval i skytte där man anmäler 2stycken från sin klubb resultaten läggsi ihop... Kan ta sin lilla tid men vad gör man inte för lite BOULE... (Boule är kul)

/A N T E . P