lördag 17 april 2010

Årets bouleprestation

...Rickard Nilsson...!!!

Why?
EM brons skytte 2009

6 kommentarer:

Ante sa...

Väntat...och välförtjänt.Men...vad tycker DU eg om skytte i en VM/EM-turnering där ett LAG är uttaget att spela boule i fler former än skytte?

Anonymous sa...

Grattis gubben men du får ju inte glömma att du vann b-em oxå ;-)))

hugosson

Success_Star sa...

Skickar du ett lag till ett LAG VM/EM o de inte kan bestämma vem som ska skjuta under skytte VM/EM så är det inget lag som skickats. Under varje mästerskap är det två mästerskap. Av de 4a som skickats till mästerskapet så ska alla 4a kunna ställa upp i skyttet, det är upp till laget att bestämma vem av de 4a som ska skjuta.

Ante sa...

Tror du missförstod mig där.Jag ifrågasatte inte din platts som skytt i denna gren.Mer om skytte bör få ingå på dessa VM/EM som spec gren.
Fotbolls-VM/EM t.ex...kör dom bästa straffskytt där?
Jag är alltså emot.Specgren skytte (och för all del lägg) bör vara nått man fyller ut tävlingar med som sidogren typ flaskor mm.

Success_Star sa...

Missförstod absolut inte dig i din fråga. Men jag anser att skyttet ska vara kvar. Att jämföra boule skytte o straffläggning kan man inte göra samma vecka. Boule skytte är det mina prestationer mot någon annan, i straffläggning är det min prestation OCH målvaktens chansning som avgör om det blir mål.

Anonymous sa...

Varför skulle man inte kunna utöka skyttet på ett EM/VM. så 2 kanske till och med 3 skuter och där resultatena läggs ihop det är ju dock inget individuelt EM/VM utan LAG... vore något för framtiden kanska till och med ett SM kval i skytte där man anmäler 2stycken från sin klubb resultaten läggsi ihop... Kan ta sin lilla tid men vad gör man inte för lite BOULE... (Boule är kul)

/A N T E . P