tisdag 9 mars 2010

Skolan vs Boulen

Skolan vs Boulen
Inom fotboll, ishockey, golf, tennis m.m kan man finna många exempel på världsstjärnor som inte gått klart skolan och istället satsat fullt på sin sport. Men detta ser jag INTE som aktuellt inom boulen. Här finns inga pengar att tjäna, ingen stjärnglans att sola sig i, bara massa minusstatistik på kontot. Så mitt råd är att fokusera till 110% på skolan, ta boulen som en hobby, som något kul att göra efter skolan och läxorna är gjorda. Om man nu vill bli grym på boule så går det att kombinera med skolan men glöm INTE att skolan är nr 1!!

19 kommentarer:

Anonymous sa...

Så jäkla rätt,Rille.Och vi måste inse att boule ALDRIG kommer bli kidzens förstaval vad det gäller sport...och tack & lov för det.Föredrar 1000 ggr hellre att mina kidz sysslar med nån mer fysiskt krävande sport...hellst fotboll.Nyttigare för dom.Nya boulelirare ska letas bland 35-40,dom som laggt ner sin tidigare idrotskariär.Sen följer DERAS kidz med på boulen...OM dom känner för det.Då KAN boulspelar-ålldern sakta föryngras.
Ante

Success_Star sa...

Inlägget handlar mer om att man ska tänka efter, tänka på att skolan är MYCKET viktigare än boulen. MEN jag förstår vad DU menar =)

Herman sa...

Jävligt bra skrivet!

Success_Star sa...

Sanningen o inget annat. Boulen är en hobby, inget man kan leva på. Skolan är något att bygga vidare på, tjäna pengar för att då KUNNA spela boule, resa till Frankrike m.m =)

Anonymous sa...

Hehe...jag skrev ju "Så jäla rätt Rille" (och kan väll säga det bästa du ritat av mycket bra)...OCH vidareutvecklade med mitt sen,som ingen i SIN tur tvunget ska tycka är rätt :-)C u in Borås.Hinner jag så ska jag moza dig i en fight :-):-):).
Aunte

Success_Star sa...

Vågar du det Ante? ;)

Jess sa...

Absolut!! Skola kan vara tråkigt, men f*n så viktigt!!

Success_Star sa...

Bra där Jess!

Anonymous sa...

Jag vågar...ända problemet id sånna här fighter är att få er att göra erat bästa.JJ gör ALDRIG sitt bästa mot mig,och man förstår ju att det är svårt för den som är så pass mycket bättre.Torskar hellre med 13-0 och vet att min motståndare gör sitt bästa.Jag som är sämre,och vet det oxå,lägger upp ett hemligt mål med poäng jag ska försöka ta mig över.Gör jag det...så ska jag vara nöjd och du missnöjd.Mitt "hemliga" mål mot dig får bli 5 poäng vid tillfället i fråga...och då har jag satt ribban högt :-).
Ante

Pimmen sa...

Skolan är ju det enda som kan ge en någon trygghet. I boulen har man ingen tryghet!
Skolan kommer så klart i första hand. Efter det kan man låta boulen komma.

Hur man än vrider och vänder på det! Boulen ÄR en fritidssyselsättning! Och om det går väldigt bra för en så kanske man går + - 0 på de!

Skola ger jobb vilket medför fett +! och man har råd att spela på sin fritid! :-)

Success_Star sa...

Under gårdagen hade jag 147 unika läsare och bara 4 som tycker till på denna fråga... Zzzzz.. ;)

Anonymous sa...

Rätt Pimm.
Rille...vår hemsida Oraklet ligger på 10 i topp vad det gäller Zomins besökare av deras handlagda sidor.Det får vi rapps om då å då.Det är en jäkla massa besökare det...och ändå är det inte många som heller där tyck till om saker å ting.Samma på Maria verkar det som.Folk vågar inte rita...utan glor mest.Dom sitt hellre hemma å bankar näven i köksbordet under potatiskoket.:-).
Var du glad åt dina många besökare (var nog lite DET du ville få fram va?:-)...och dom fåtal som lägger möda på att tyck te.Du har en aldeles utmärkt skött blogg.

Själv tyck jag det är jäkligt trisst att SBF inte verkar våga ha ett eget forum förutom en blogg där frågorna styrs av en enskild person vilket i detta fall då är Lasse F (inget ont om honom som person azzå).
Uuj...va långt det blev.Sorry.
Ante

Success_Star sa...

Ante´fan! VARJE, och då menar jag VARJE gång jag skriver en siffra eller yttrar något om hur många/få som läser denna blogg så hugger du direkt, why?

SBF forum...zzzz...

Anders sa...

Förstår inte syftet med ditt inlägg. Budskapet är ju klart men varför måste något så självklart poängteras? Behöver du samhällspoäng eller seriösitetstämpel? Hajjar inte. Men annars en skön blogg, keep on

Success_Star sa...

Anders
Skicka gärna ett mail till mig eller ta kontakt med mig på nästa tävling så ska du få ett PERFEKT svar.

dagge sa...

Som fyrbarnsfader vill jag nog påstå att skolan är viktigare än alla sporter......

Alla har inte talang att leva på sin sport.
I sverige räknar vi i enstaka promille.

De allra flesta kan dock leva på en utbildning.

Success_Star sa...

Utbildning är ett MÅSTE i dagens samhälle, så jag håller med dig Dagge.

Anonymous sa...

Haha...kul å komentera din hybris bara.Är jag väll inte den ända som gjort??Eller???:-):-).
Ante

Success_Star sa...

Fokar på fel stääällen ;)
Jag ska berätta för dig i helgen så du fattar my friend ;)

Tror nog inte att det är någon annan som bryr sig =))