måndag 8 mars 2010

Sebbe vs Bruno

Sebastian "Sebbe" Hjortander spelar jämnt med den trefaldige världsmästaren.

Han får även rådet att ha en trasa med sig o slipper då torka sig på byxorna. Sebbe står även för nära Bruno när han ska kasta o blir då tillrättavisad.


4 kommentarer:

Joachim Andersson sa...

Jag skulle varit där! Då hade jag tillrätta visat honom. Han står inte själv på regelrätt ställe! Bakom ringen eller snett bakom killen 2 meter ifrån... Hm..

Och vilket tips!!! Inte torka sig på byxan utan att ha med en trasa! Wow! De hade jag aldrig klutat ut!!

Rickard Nilsson sa...

Vaknat på fel sida av sängen eller? Han ställde sig många gånger på fel ställen för att testa spelaren, iaf uppfattade jag det så. Tex hade Nanna två skott för poäng men då står han för nära för att störa o berättar då om detta.. Dubbelbom. Hade jag inte stått här, hade jag inte tagit upp det, hade hon förmodligen träffat första.

Joachim Andersson sa...

Haha... Det är det jag menar!! Folk är för mesiga i Sverige! Men att de ska krävas att man måste ta hit en spelare av världsklass för detta är skrämmande! Förstå mig rätt nu! :-) Vem som helst kan säga detta. Men man lyssnar extra när han säger de!

Visst kan de vara så att han ställde sig där för den sakens skull! Bra. Men konstigt att INGEN säger till honom! Dammernas FK är på plats bl.a. Han borde ju observera sånt! Det är ju en del avdelning åtaganden han tagit på sig! :-)

Anonym sa...

JAG VILL KUNNA SE FIIILMEN!!!Det här är mooobbing.
Ante