måndag 1 mars 2010

Huvudhall i SWIOn

Läste precis på www.svenskboule.se en sammanfattning av SWIOn och där var en sak som fick mig att hajja till. Den att Jutan inte skulle vara en lika bra huvudhall som Höganäs, att finalspelet skulle läggas i Blå hallen. Detta håller jag INTE med om då jag anser vara Jutan vara en underbar hall med kluriga o varierande banor.

Vad tycker ni?


5 kommentarer:

Ante sa...

Jag håller med dig fullt ut.Har lirat i många hallar...och Jutan är klart charmigast och har roliga banor.Och stod det inte att den är liten oxå?Är väll 16 banor där...är det litet det?Kanse det är för en del...men int mig.
Likaså ojjar dom sig för att det var för få vett-lag på SWIO:n.Själv begriper jag inte varför dom överhuvudtaget tar med vett-klass i en sån här tävling.Hellre då en damklass här...om äns det.
Ahhja...

Mattias Thorell sa...

Håller också med gällande Jutan, just som boulehall.
Men problemet var nog att få plats med publik, vilket inte var det lättaste!

Och att ha veterantävling på en sådan tävling går fetbort, veteranklassen går fetbort över huvudtaget!

Ante sa...

hoola...du e bara jobbig,Tias :-(.

Rickard Nilsson sa...

Jag gillar veterantävlingar men jag tror inte att en veterantävling blir så bra just i SWIOn. 25 lag.... det säger väl allt? Landslaget i veteran spelade ju Öresund Open (el Skåne Open). Satsa ALLT på den öppna klassen, försök att göra den GRYM:

Anonym sa...

Håller med! Tycker om Jutan, och ljuset i jutan är avsevärt mkt bättre än Höganäs. Det framgick med ens vi steg in i Jutanhallen efter att ha spelat i Höganäs tidigare under dagen.

Tyckte f.ö att läktaren svalde ganska mkt folk. Går säkert att komplettera med en läktare till om man skulle vilja.

Vet däremot inte ifall en sidotävling dam skulle ge så mkt. Själva tjusningen med Swion e ju att få spela emot de utländska lagen. Och dessvärre var det ju inte så många utländska "RENA" damlag vad jag kunde se.

Tycker upplägget e jättekul och pris till bästa damlag ger ju damlagen otaliga chanser att prestera till något av priserna