lördag 5 december 2009

Motalanatten

Så att ni vet, jag, Robert, Alex o Tullen blev trea med bättre kvot! Oväntat men kul!



"To become number one
you have to be first"

8 kommentarer:

Ante sa...

Hursom...kul läsning.

Success_Star sa...

Man tackar man tackar =) Svårt att hinna med att skriva något längre när man enbart har högst 15 min mellan matcherna.. haha

Ante sa...

Kul för oss som inte är där ändå
:-)

Anonymous sa...

Hejsan Rickard vad tyckte han om tävlingen,det blev ju ett par matcher under nattens gång.Kroppen reagerar ju på tävlingen,magen är ju inte som den ska när man tar kaffe och fyller på med käk.Kent I Team Bvp

Success_Star sa...

Jag tycker att det är en perfekt tävling att börja säsongen med. Man får spela en massa matcher där alla matcher är lika viktiga. Att man knappt har några pauser kan ses både som positivt som negativt. Positivt på det sättet att man slipper sitta still o bli trött. Negativt att man knappt hinner gå på toa eller blogga något längre ;)

Banorna o hallen o deras arrangörer är alltid lika goa. Pratade med några som kommer ihåg när jag var där 98-99 o spelade! Otroligt!

Ante sa...

Vi lirade samma stuk i Parken för ca 4-5 år sen.36-timmars.Jooobbigt...men ruuuggigt roligt.Ämnu roligare är när man lirar 6-manna å öser på med en singel,en dubbel å en trippel.Lucas Minne i Jönköping fungerar så och är nog den roligaste jag vatt på faxtiskt.Äääälskar att få ta hand om singeln (vann alla utom en förra ggn jag va me) å hops få möta dig där,även om det nog blir marigt :-)
:-).Hops du kommer på den i år,Rille.Jäkligt rolig OCH nyttig inför säsongen.Går i början av April.

Success_Star sa...

Jag får helt enkelt kolla in den tävlingen när den kommer! Kul med lite olika spelupplägg men 6 manna? 7 lag eller något?

Ante sa...

12 lag,många bra och blir full fort...indelat på 2 grupper.Monrad och 5 matcher.Sen semi å final.Jess brukar va med.ör med henne.