måndag 21 december 2009

Årsmagasinet har anlänt

I fredags fick vi det efterlängtade Årsmagasinet.

Vad tycker ni?
Vilken artikel var mest intressant?
Vad saknades?


14 kommentarer:

Bengtsson sa...

Fick vi?

Ante sa...

Jag e så insnöad på alla sätt å vis (ehh) att jag inte fått den änu.Post-tanten stod på andra kobben nyss å tjöt..."Jag kommer inte ööver suundet för all snööö".Men...det får bli (tidningen azzå,inte posthäxan) en fin Julklapp så småningom.Apropåz det ja...

GOOD JUUL te Rille å alla som här läser...önskar kobbe-tomten :-).

Anonymous sa...

Saknades: Reportage om VM/EM herr som dam. Jag skulle gärna läst om vissa framstående profiler som ligger i topp på rankingen och deras tankar om året som gått. Kanske mer om juniorer som är sportens framtid? Det som var bra var att tidningen var väldigt snyggt gjord! Och Lasse skall ha en eloge för sina reportage samt Jesper för snyggt foto! Bäst: För mig var det att läsa om Jonas Jacobsen som jag ännu ej haft förmånen att se spela men hört så mycket om. Hoppas jag får se honom spela, hört han har något extra att erbjuda på banan.

/ Silfverberg

Herman sa...

Bra tidning med rolig läsning. Märks att Lasse är journalist, det är proffsigt gjort.
Saknas? Ska man skriva om allt får det bli många nummer per år. Jag tycker det är ett bra urval.

Success_Star sa...

God jul på dig Ante!

Jag tycker att det var en bra tidning men jag förstår inte VARFÖR det inte står något om de brons vi har tagit i år? Det är ju inte så att vi i Sverige har medaljer i överflöd så de vi tar borde premieras.. men aja....

/en spelare som känner sig blåst

Anonymous sa...

*nickar*

Bra där Rickard . . .

/ Silfverberg(s)

Herman sa...

Ja, det är ju fan sant!

Albin sa...

Jag håller med Marco och Rickard. Känns som om det inte är några "resultat" med alls. Som artiklar iaf.
Har hänt mycket det här året som man skulle kunna skrivit om.

Rickards brons, Sibiriens väg genom serien, Swio, u23 brons, vi vann trippeln tredje året i rad på sm, Europacupen mm. Man kan ju inte skriva om allting men några grejer/personer känns som om man borde valt ut. Kanske framförallt bronset, men men.

Det kanske är ett sällskapsspel vi spelar som ska hålla hus i dåtiden och ute på landet? Ibland undrar man ju vilken bild boulen vill ha.
Jag är intresserad av och förmedlar så mycket jag kan att det är en idrott vi sysslar med som kräver mycket träning osv men tidningen förmedlar något helt annat.

Success_Star sa...

Albin då, vilket inlägg! Toppbetyg!

Ante sa...

Då jag nu läst tidningen så...
Albin har rätt.Men det sa jag om förra nr:et oxå...och fick gnäll fr både redaktör å andra.
Kanse beror på VEM som ritar :-).

Tidningen i sig är ju ursnygg i layouten...men som sagt.Lite mer om själva spelet...ngra tävlingar.
Men kul å läsa om gla rävar som e påväg tebax.Bra om vetts (:-)) fanns där oxå.
Sen måste man ju förstå att ALLT inte går att få med.
Men upprepar...ALDRIG att jag sätter mig å ritar nå rep mer.Mitt förra försök,fr Jonny,Frida å min Kanarie-resa,med all skön bergsby-boule,ratades.Passar väll på att rekomendera den resan till andra här.Läckrare har då JAG aldrig varit med om.
Menar...man kunde ju fått nått E-mail om att det "tyvär inte plattsar el får rum".Då vet man att man kan försöka igen nån gång.
Ahhja...zit i de.E som de e.

Success_Star sa...

Bergsbyboulen på Gran Canaria...tror faktiskt att vi har varit på samma ställe.. tre stycken spelområden...låg bredvid en fotbollsplan?

Ante sa...

Prexis Rille.Så jäkla läcker by,sååå läcker spelplatts och så sköna mäniskor.In kommer en taxischaffis..stor som ett hus."Ska du spela för första ggn på 3 år nu" frågar krogägaren.
"Bara MED Svenskarna...annars får det va" blev svaret.Sen bara mooozade vi och jag har aldrig gått skytt så bra som då.Ok,ingen tror mig...men Jonny VET även om han aldrig skulle erkänna det :-).
Hursom...NÅN gång ska jag dit igen.
Ahh...glömmer det aldrig.Kul att du vatt där ju.

Success_Star sa...

Jag, Tilda, Robert, Junette, Nanna o Pablo var där o spelade en kväll. Jag Nanna o Pablo krossade deras ena lag, såå kul var det =) Sen spelade vi lite med de stora kloten med. En trevlig klubb, en kul upplevelse =)

Ante sa...

Ja det var det.Ni har ju upplevt det där på en massa bouleställen.En annan har ju BARA gjort det där...kanse därför jag blev så begaistad över,t :-).Krama Junette fr mig ;-).