onsdag 21 januari 2009

Juniorträning

En vanlig onsdag, men ändå möts man av mängder av junior i alla åldrar när man stiger in i Lindomes boulehall. Varje onsdag har dessa ungdomar träning o det lockar alltid många träningsvilliga förväntningsfulla junior. Man kommer själv ihåg hur det var när man var liten, man längtade till när man skulle ner till banorna o träffa alla kompisar o spela boule. Men vi var inte lika många som i Lindome. På dagens träning hade det samlats 10 st junior vilket jag tyckte var aningen lite, haft gånger med 25-30 st.

Tränaren för dagen är Matilda Boström, egen produkt för Lindome men som nu spelar för Coccinelle PC. Hon fick frågan om hon ville hjälpa till att träna miniorerna o tog chansen att ge tillbaka lite av det hon själv fått från dessa träningar. Lindome har fostrat många bra spelare, såsom Matilda Boström, Patrik Stenman, Alexander Norin, Daniel Larsen, alla med VM spel i bagaget.

Själv hoppade man in o spelade 2 matcher med Lindomes elitlag, eller iaf en del av dem. Fick låna kulor av Håkan, haha..77or, 680 ..men spelade läggare så det var lugnt. Nästan när man än kommer ner till Lindome boulehall så står det någon där man kan spela med, så underbart! Så det ska vara!




/Success_Star

2 kommentarer:

Ante sa...

Riktigt läckert att se det där.Häruppe finns inte tillstymelse te nå liknande tyvär.
Beror nog mest på bristen av hallar.Hursom...skönt som fan å se att ni ställer upp på sånt där.

Success_Star sa...

Bäst att säga att jag inte var med på träningen =) Höll i ett par förra säsongen så vi får se om jag hoppar in någon gång o leker lite boule =) Utan juniorer kan vi lägga ner all tro på boulen.