måndag 3 maj 2010

Vad händer här då?!

Sydsvenskabouleförbundets hemsida kan man läsa följande:

Öppen klass DM-mästare i skytte
1 Bo Persson RON
2 Thomas Berndtsson LBO
3 Anders Gerestrand LBO
3 Simon Cohen KÄR

Jag valde att åka innan slutspelet sattes igång, anledningen kan ni läsa här
och blev då diskad från hela tävlingen. 

V A F A N ! ?

8 kommentarer:

Ante sa...

Men du sköt väll kvalet te SM å kom 2:a efter Simon...och då är ni väll båda kvalificerade för SM.Själva DM-skyttet ställde du väll inte upp på?Är inte detta 2 olika tävlingar egentligen?
På SM får du väll skjuta???

Rickard Nilsson sa...

Kvalet sköt jag för träningens skull, tvåa efter Simon precis som du skrev. Båda är inte kvalificerade till SM pga av det utan man har även chans i slutspelet att skjuta höga poäng som tar en till SM. Jag är direktkvalificerade, precis som Jessica så på SM kommer det skjutas höga poäng =)

Ante sa...

Gutt.Då slipp jag skälla på SBF för din skull.Tur för dom j......a det :-).

Anonym sa...

DM skyttet går väll som duellskytte i slutspelet och är man inte med i slutspelet så får man ju ingen placering.

De måste ju fixas fram minst en domare som har hand om skyttet. Skriva och lägga upp klot kan man ju ha vanliga funktionärer.

När vi skottade i Stockholm kom de upp att om man skjuter ett bra skott över lille. Träffar klotet(calle) backar mot lillen den rubbas ur sitt läge 1 cm då blir det 1p. Skottet efter hamnar framför lite snett, studsar över lilen tuchar klotet som går utanför ringen, då blir det 3p.

De känns lite turbetonat när skott som är bättre får mindre poäng.

Lycka till i Spanien, spännande lag som åker.Conny

Rickard Nilsson sa...

Efter att vi fått skjuta två gånger vardera så var det dags för slutspel, duellskytte, semifinal. DÄR ströks jag. På ett sätt tycker jag det är ok, ett annat inte. Jag fick frågan om jag skulle åka o svarade ja. DÄR skulle det vara på plats med en förklaring på vad som händer när jag väljer att stryka mig, men ingenting.

Skitsamma, det är ju SM som gäller.

Vi hade några såna med, sneda skott tar o blir 3or men klockrena skott som nuddar fel klot ger 1. Men så är reglerna, lika för alla.

Lärarjäveln sa...

Framför allt är utdelningen sett över tio skott till fördel för de bra skotten. Att backa på lillen vid ett järnskott drabbar väl kanske oxå en katergori skyttar mer?

Rickard Nilsson sa...

Förstår inte riktigt vad du menar Herman men att backa på skotten är väl något man får räkna med då man ska gå på järnet i dessa övningar =)

Anonym sa...

Ok, de va dåligt.
Skyttet är ju som det är, jag tror att de var något man inte tänkte på i början, småfel märks ju efter hand. De är som du säger bara köra efter de regler som finns.
Vi får hoppas på bra resultat i SM så att alla höjer sig.Conny