torsdag 27 maj 2010

Damerna vid Aktiviten

När jag kom till banorna idag så satt det tre äldre damer vid bänkarna, de hade just avslutat dagens spel. Jag satte igång med min träning o de satt o tittade lite lätt på mitt spel. När de väl gick sin väg så frågade de en sak:
"-Varför sitter du ner o lägger?"
"-Man ser hur banan lutar o får en bättre överblick över banan.
Men det är helt klart en smaksak."
"-Aha"


När de gick sin väg så sa den ena damen till de andra två,
"-Jaha, det var något nytt..."
"-Hade jag satt mig ner så hade jag inte kommit upp igen..."
Och så försvann de iväg på sina cyklar.


- VM skytte
35 poäng *2
- Filmade en av rundorna. Nyttigt som bara den, att se vad man gör rätt alternativt fel. Hittade några saker att ändra vilket jag anser skönt. Träffar man inte som man ska så måste man ju göra något fel och skulle jag inte hitta något så skulle jag har STORA problem ;)

- Lägg, nedslagsträffar
Problemen med att träffa nedslag fortsatte även idag men det börjar ta sig. Är det mer än jag som tycker att läggträning är SÅÅÅ tråkigt :/ MEN SÅÅ viktig! Bara att borra ner huvudet o kriga!

- Skytte, lillar
6m - 7 av 10
7m - 4 av 10
8m - 4 av 10
9m - 5 av 10
10m - 1 av 10
21 av 50 (42%)

50% är minimum, en bit kvar. Men kul att det finns något att kämpa för.

3 kommentarer:

Lärarjäveln sa...

Ha ha, jag tycker läggträning är roligt.

Rickard Nilsson sa...

Ok, där ser man. Sj så har jag svårt att träna just detta. Men gör man inte det så kan man inte kalla sig elitspelare. Man MÅSTE kunna skjuta OCH lägga bra för att vara en bra boulespelare. Det är ju verkligen så, lägg är VIKTIGAST inom boulen.

Ante sa...

Yep,så är det.Tror många skulle förbättra sig genom mer läggträning...gäller definitivt mig i alla.Men av 2 roliga ting väljer man det roligaste på träning.