onsdag 12 maj 2010

Örestad Open

Örestad Open, 22 lag anmälda i den öppna trippeln.

VARFÖR så lite lag?

17 kommentarer:

Lärarjäveln sa...

Hade allt stått rätt till, känns det som om det borde komma 22 lag bara från Danmark. Efter den fina startsiffran i Lindome trodde jag på rekordsiffror även här, men folk kanske gör som jag och kör en familjehelg nu när det är långledigt?

Anonym sa...

kan det bero på att det har varit ett riktigt dåligt arangemang dom sista 5 åren?? ser ut att var lika många lag som förra året. fast då hade danskarna nåt landslags läger och kom med runt 15-20 lag och ett svenskt landslags läger med 10-15 lag som inte kommer i år så det blir som en vanlig lokal tävling.

hugosson

Anonym sa...

Håller med hugosson! Har aldrig riktigt gillat tävlingen. Arrangemanget ligger långt efter både Lindome och Varberg, kanske att förra året var en liten förbättring. Det är ju dock så att vi precis påbörjar en intensiv period med många tävlingar, man kan inte spela alla och då gäller det att prioritera, Lindome, Mayon och Varberg ligger alla långt före på min lista.

/Fille

Ante sa...

För tätt med tävlingar och för få boulespelare.Thats it.

Tullen sa...

Ett aktivt samarbete mellan arrangörerna
av nationella tävlingarna.Hur många från Nobel var i LINDOME?

Anonym sa...

Det är jävligt tätt med tävlingar Ante absolut och det är ett problem. Men om tävlingen i fråga hade varit riktigt bra hade ju lagen kommit dit ändå.

/Fille

Joachim Andersson sa...

Exakt Fille.
Hade tävlingarna haft kvalité hade folket stormat tävlingarna iaf.

Kvalité är a och o i denna fråga.

Samtidigt som många elitspelare spelar för mycket skit tävlingar runt om och prioriterar då bort en Nationell tävling som trotts allt är bättre många av dom Lokala tävlingarna som man besöker.

Men visst! Hur många tävlingar besöker gänget bakom Örestad? Och varför ska då alla besöka dom?

Ante sa...

LID,DM,LK,Mayo och ÖO inom en dryg månad.4-ling,24:a,SWIO och SV Cup likaså för tätt vid vintertid.Däremellan kommer smååå pizztävlingar hit å dit.
Hur kan man tro att att man ska kunna få fason å klass på NÅN tävling under DOM förutsättningarna??????????

Ante sa...

Själv åker jag hädanefter BARA på Varbergs Strandcup,förutsatt att jag hittar medspelare vilket inte är självklart :-)..Bästa tävlingen och nicaste miljön.Utöver det får det hädanefter ändast bli DM och SM,mest för det goa umgängets skull :-).

Anonym sa...

var är alla landslagsspelarna??

är inte örestad en observationstävling för alla i landslaget??? öppen ? dam? junior?

Varför åker inte dom spelarna som vill/ska eventuelt spela em,vm??

är uttagningen redan klar?

hugosson

Anonym sa...

var är alla landslagsspelarna??

är inte örestad en observationstävling för alla i landslaget??? öppen ? dam? junior?

Varför åker inte dom spelarna som vill/ska eventuelt spela em,vm??

är uttagningen redan klar?

hugosson

Rickard Nilsson sa...

Henke
Örestad är en OBS-tävling, alldeles riktigt. Vet inte hur många landslagsspelare som är anmälda. Men ibland har man sina skäl att inte ställa upp på ALLA tävlingar.

Anonym sa...

4 öppna. Av hur många ni är det vet jag ej men eftersom det räcker att man säjer ja tack till landslaget nu för tiden så är ni några stycken 10,20,30,?

Så är det riktigt jävla sug dåligt.....
Eller???

hugosson

Rickard Nilsson sa...

Jag håller med om att det ska vara fler som ställer upp på en OBS tävling, men jag anser också att man måste kunna hoppa över någon tävling på ett år. Att alla väljer just Örestad kan väl ses som att just denna tävling är mindre lockande än de andra som spelas under året?

Joachim Andersson sa...

Det är SAGT från Sportchefen vid mer än ett tillfälle att Landslag skall representeras vid alla Nationella och Internationella tävlingar i Sverige!

Så ett lag SKALL ju alltså vara med även i Örestad. Där har du helt rätt Hugosson. Frågan kanske istället skall ställas till Sportchefen som lyser med sin frånvaro vid varje tillfälle..... När han då också väljer att inte ta ut lag till representation kan man ju ställa sig frågan vilken funktion denna männsika har för tillfället...

Anonym sa...

Allt handlar om pengar och dit hör även boule. Om jag ordnar en trippeltävling med en total prissumma på 1 miljon kronor där förstapriset är 500000 kronor så skulle jag tro att 100% av elitspelarna skulle ställa upp och då spelar det ingen roll om tävlingen går i Svappavaara eller Stockholm.
/Dalbohunden

Rickard Nilsson sa...

Jag hade tom varit där dagen innan! ;)