lördag 22 maj 2010

Egoboooost

Kollade in Skatås hemsida och under "Medlemspresentationer" fick läsa lite egoboost material ;) Några spelare i SKT svarar på frågan: "Sveriges bästa spelare NU o genom tiderna". Blev en del "Rickard Nilsson" under nu ;) EGOboost är aldrig fel!

7 kommentarer:

Ante sa...

Ego var ordet...men inte mindre sant för det :-).

Rickard Nilsson sa...

Egoboost är nice =) man får passa på så länge de tycker det! =)))

Joachim Andersson sa...

Just nu vet jag inte vem som är bäst! I skrivande stund är svensk boule inte så märkvärdigt bra. Tycker faktiskt ingen utmärker sig något speciellt. Men visst är Rille en av dom bästa! Helt klart.. :-)

Ante sa...

Vad tror du det beror på,ra?Finns ju inga tävlingar att glänsa i.
Häruppe gick TBC-cup i helgen.
TOLV lag !!!!!!!!!!!!!!!!!
En gång i tiden var den rätt stor.Samma med SIT:s Totempåle förra helgen.14 lag.Blää.
Ähh...ha,t gött grabbs.

Carlén sa...

Jag håller inte med om ego, ifall man tränar så mycket som du gör och har spelat så länge och blivit så duktig har man bara rätt att bli kallad Sveriges bästa spelare. Och i mina ögon är du just nu Sveriges bästa spelare, ser ingen som har det sättet att spela som du har. Först kunna gå in och skjuta en carreu sen kunna gå in och lägga en kloss. Mångsidig spelare på högklass, en idol helt enkelt i mina ögon :) <3

Ante sa...

Håller med Carlen.Men idol...nää...vetefaen :-).Rille e klaaart bäst i Sverige,ändast Hugo hänger med om han vill.Senaste årets res (trotts Elitserievinst å Sv Cup-dito) har tagit ner Sibbarna långt på listan för mig.Men...där är det nog skola mm som håller tebax dom,prexis som för Patronkidzen.

Rickard Nilsson sa...

Vad är det för fel på sibirien ante? Den enda som pluggar där är nog fille. Barn i överflöd har dock producerats :))

Niklas!
Man tackar...som FAN!