lördag 6 februari 2010

Spöke

Vem är ditt spöke?

Jag har väl inget direkt spöke just nu. Förr, när jag var junior mötte jag en speciell spelare MÅNGA gånger under ett par år...o jag vann inte så många matcher mot just denna person! Mitt spöke genom åren är MAGNUS WAHLMAN! Hur jag än gjorde, hur bra jag än startade matcherna slutade det alltid med en förnedrande förlust.

Så, vem är ditt spöke?

11 kommentarer:

Anonym sa...

Lätt...jag själv :-)
Ante

Success_Star sa...

Nu pratar vi inte om din spegelbild Ante ;)

Anonym sa...

Haha din tomte.Nää...allvar azzå.Jag har mina nerver emot mig och det är inte ofta jag kan prestera på tävling som på vanlig träning.Så utan tvekan ÄR jag mitt eget värsta spöke :-).
Men Viktor Patron...vi e på nr 16 i singlar till 100.Nästan alla har jag lett å alla har varit tokgämna...Å HAN HAR VUNNIT ALLA 16.Spöööke de :-(.
Sen...e man i min klass,snittbra så att säga,har man mååånga spöken.
Kanse roligare å höra om Elitlirares spöken.
Ante

Success_Star sa...

Elitlirarna brukar inte prata så mycket om sina spöken..jag kan själv inte komma på någon jag har extra svårt med..möljligtvis Albin, men vi är rätt lika i vinster.

Ivar sa...

ja för mig är det ju lätt iaf. Alex L har skrämmande bra stats på mig. Första gången han fick se sig besegrad var några veckor sedan. Men han får fortfarande gälla som spöke :)

Success_Star sa...

Har du någon koll på hur siffrorna ser ur? 1-15? Rätt sjukt att det kan bli så, att man kan ha så svårt för någon som oftast inte är bättre än en själv

Ivar sa...

jag har faktiskt inte koll på siffrorna. Men det är många. Det som är kul är att det brukar bli bra matcher för Alex brukar spela jäkligt bra när vi möts. Men jag tror att det kommer jämnas ut nu när förbannelsen är bruten :)

Carlén sa...

En av killarna i Kärnan. Tror han heter Magnus Müller. Har åkt ut mot han både dubbel och trippel varje gång dom tre senaste åren.. Oftast har det varit semi-final jag stött på han med så det blir ju inte bättre av det..

Anonym sa...

Kävlinge BS va Coccinelle = Mardrömmen för CPC

Success_Star sa...

Kävlinge?

Mw... sa...

Hihi