söndag 21 februari 2010

Underbar matchskildring!

Hittade denna underbara matchskildring på www.petanque.no

16 -delsfinalen ble et minne for livet… Vi var opp team Anders Larsson. Han spilte denne turneringen med Håkan Berg og Alexander Norin.

Selv om også svenskene hadde sine sjanser, så må jeg fortelle om tre av mange ting hendte oss i denne kampen. Alle avgjørende for sluttresultatet.

1. Tidlig i kampen, på stillingen 4-5, treffer vi de tre første skuddene våre. Vi er i overtall og skyter på fire poeng. Da legger Anders sin siste kule 25 cm. foran grisen, og det er bare for oss å skyte. Vi har igjen to kuler på hånda, og skyter på fire poeng. Pang! Carreau. Kontring på grisen, og grisen ut av banen. Kun 1 poeng.

2. På stillingen 9-9 legger svenskene inn sin siste kule. Vi har tre av våre kuler bakerst på banen, og har et griseflytt for å vinne kampen. Vi kaster kula i en perfekt bue, treffer nedslaget perfekt. Vi treffer grisen perfekt, og den er på vei bakover. Og der treffer den en av våre kuler og spretter tilbake til der den lå. I stedet for seier til oss, et poeng til de gul-blå.

3. På stillingen 11-11 ligger vi med poeng, da svenskene får inn sin siste kule. Vi har fire kuler igjen på å lage to poeng. Vi treffer riktig på alle kulene våres, men hver gang vi skulle juble for seier, trillet grisen til en svensk kule. 4 GANGER!!!

I den påfølgende runden misser vi mange kuler og ender opp med og måtte skyte grisen for å overleve. Denne kampen blir avgjort etter godt over 2 timer ved at vi skyter grisen perfekt, bare for å se at den treffer en kule som ligger i bakkant, for så å sprette inn på banen igjen…


4 kommentarer:

Anonymous sa...

Det var en rolig berättelse, kanske inte för norrmännen. Tur brukar jämna ut sig- Conny

Petanque sa...

Kampen var litt i overkant spennende... ;-)

Morsomt med link, forresten! Og - som alltid - veldig bra blogg!

Eli

Success_Star sa...

När man hittar något så här kul så måste man lägga ut det, underbar historia.

Tack för komplimangen!

Köhalmi sa...

Grymt bra läsning, jobbig match verkar det ju ha varit ;)