fredag 12 februari 2010

Slogan

Förresten, bör inte Svenska Bouleförbundet byta slogan?

"Mindre muskler- Mer hjärna"

Är det inte Mer Muskler som gäller?14 kommentarer:

Anonym sa...

Rillerille...den slogan har dom ju för att kunna behålla HH...för SMART är han :-):-).(Kundente låta bli...ta bort,ett om du vill:-)
Ante

Anonym sa...

F Ö ere jäkligt underligt att Kärnan inte får ha med SITT bästa lag i denna Masters som nu pågår.Dom står ju tydligen för ALLT när det gäller den.
Vore ju roligare å se JJ å Patronbröderna en vissa av utfyllnaden som nu är där.
Jag igen

Success_Star sa...

Antingen ett arrangörs lag eller det förstaseedade laget ..

Anonym sa...

Ja...och förra årets Nationella vinnare (Kenny va?)???
Dom 2 lagen å det här vore bra mycket mer intresantare.
Ante

Success_Star sa...

Men det är ju ihopsatt som en landslagsturnering, lättare att locka olika länders landslag om det sker en sån här turnering plus själva mayon. Men för att göra en bättre turnering finns det en del lag att stopp in

Anonym sa...

Tänkte mer på intresset för sånt här.Förklarar man för dom utländska lag som kommer att det är dom nationella mästarna och arrarklubbens bästa lag så tror jag att dom skulle tycka DET vara roligare än nuvarande upplägg.Mitt intresse skulle i alla fall öka...även om jag inte tillhört arrarklubben.Som det nu utvecklat sig,med sena Tyskar mm,så sitt jag hellre å lägger min datorpatians än följer det där :-).
Ahh...var bara lite tänk.
Ante

Success_Star sa...

Att arrangörsklubbens bästa lag på plats skulle väl inte skrämma eller locka något land? Nationella mästarna, svenska mästarna, första seedade laget + andra bra lag, DET vore något. Men de vi har skickat gör sitt jobb, go go gooo!

Success_Star sa...

Förstå mig rätt, "arrangörsklubbens bästa lag" låter inte häftigt medans "cupvinnarna" låter bra. Samma gäng olika förklaring

Anonym sa...

Håll med om att dom 2 vettlagen INTE har där att göra.Dom är ju utagna som vettlag.Vett har inget i detta att göra.Trodde faxtiskt det var hela iden med en vettklass.Tyskarna verkar gå vidare TROTTS att dom lämnade WO i sina 2 första.Hadde 100 ggr hellre sett förra årets vinnare Pimm,Lilja å dig alt Kenny,Alex å Söder.Vi måste sluta tänka "uppmuntringsboule" å i stället gå in för att få en turnering med bra och jämt motstånd.Är det NÅTT utländskt lag där,förutom Tyskarna och möjligen Frassarna,som är bättre än...säg...30 av dom bästa Svenska som ställer upp på SWIO???.Mastersvinnarna,som det ser ut i dagens spel,har nog redan räknat in den vinstpeng dom får här och kan fira på B & B när dom kommer hem.Kulkul att följa.
Nop...väntar in helgens spel som blir bra mycket roligare att följa:-).
Ante

Success_Star sa...

Förra årets vinnare, pimmen, lilja och Jessica, inte jag :)

att veteran lagen är med tycker jag är ok då de är största gruppen i svensk boule. Om de är tillräckligt bra vet jag inte men då skulle man kunna ta bort juniorlaget men vilket du förmodligen inte är lika pigg på ;) jag förstår vad du menar men vi får se detta till ett prövoår med masters, tror nog på ändring nästa år. Som man ser det nu är det ett riktigt bra lag med, sve ö, vilka kommer vinna lätt. Vinstpengar lär det inte ge dem då de får boende o resa betalt av förbundet. Är det 50% som gäller?

Success_Star sa...

Vad meningen med masters är vet jag inte men jag skulle gissa art det är att ge de utländska lagen en extra dag med bra boule o en bra reklam för tävlingen.

Skiter i vem som spelar, hejar på Sverige i alla lägen!

Anonym sa...

Håller med...men men :-).
Starkt av Tyskarna att gå te semi mot Frassarna efter att varit tvungna att lämna WO i sina 2 första.Starkt,men säger nog mer om kvaliten på det hela.
Hursom...lycka till i helgen.
Ante

Success_Star sa...

Tyskland är ett bra lag, så är det. Men att gå vidare även om man missar två matcher -26, ska man fan inte gå vidare. Varför spelar inte du?!?! Tack!

Anonym sa...

Hoho...ingen ville ha mig i sitt lag.Tror inte heller att jag plattsat i nått...å rätt trött på att ta hand om "avskrapet" titt som tätt.No hard feelings fr min sida mot nån för det :-).
Ante