söndag 7 februari 2010

Kronäng Cup - Åttondel

Oj oj oj Femma i första rundan, till dem då.. Sen trillade det på hela vägen till 1-11..

Vi står med fyra klot i handen mot deras noll. De har en kula snett på lillen. Jag går för att spela ut för att inte dra lillen bakåt till deras två. Första miss, andra drar deras kula med lillen, 3 hemma för dem. Två klot kvar,
"-Jag drar en rasp, lille, kula, för att inte ge dem matchen. Mitt klot går mellan lille o deras två klot. 1-11, 3 hemma för dem, vi har ett kvar. Deras tre klot ligger inom 40 cm. Jag säger till Anders att raspa, lillen bak o vi får poäng, dubbel o de får bara ett. Han står i ringen o siktar men ångrar sig o kommer fram till mig o säger att han hellre tar dem på järnet. Fine för mig. Han tar tid på sig men resultatet blir underbart, 40 framför, dubbel MED STANN! 2-11! Jag blir så glad att jag rusar över banan o hoppar upp i hans famn!
Rundan efter har de skott för match, miss. Sakta sakta tar vi poäng efter poäng. Vissa rundor står de med sistan för match men det vill sig aldrig. Det trollas rätt rejält både från mig o Anders, mest Anders. Han räddar verkligen oss runda på runda. Jävligt kul att spela matcher där varje kula måste göras o i denna match gjorde vi 4-5 kulor varje vända! Motståndet spelade defensivt o gjorde det väldigt bra!

Ska jag vara ärlig så var det mycket Anders fel att vi fick en så dålig start men det är också tack vare honom vi vann! Kul att se en sån förändring i spel!!
4 kommentarer:

Anonymous sa...

ni tog dem precis

Success_Star sa...

På det berömda håret....

millan sa...

Tur för er att det inte gick på tid längre!!! Stort grattis!

Success_Star sa...

Hade det varit på tid hade det varit helkört..... Om det inte varit 3hs begränsning ;)