fredag 29 januari 2010

Teknikprogram

Hur är egentligen din TEKNIK?

Testade ett program idag där man filmar sig själv och får då ut bildsekvenser och en film där man kan se sin hur man rör sig. I filmen kan man även lägga in linjer för att se hur man rör sig, framåt, bakåt, nedåt m.m. Jobbar med min teknik/stil och detta program kan ge mig lite mer koll på vad som görs "fel".7 kommentarer:

Herman sa...

Det där plus ngn som förklarar vad som är RÄTT skulle jag behöva! Coolt!

Markus C4 sa...

Har testat det tillsammans med Lelle...*S* var inte många rätt i min teknik...men, men har faktist blivit bättre sen dess. Antar att det är Dartfish, finns att testa på www.dartfish.se för nyfikna!

Success_Star sa...

Det här programmet är en applikation till Iphonen. Dartfish skulle vara roligt att testa, aningen mer avancerat än detta men ändå lärorikt.

Ivar sa...

vad heter Appen?

Success_Star sa...

iSwing =)

Ante sa...

Va faen zurrz,det om här?Apps å Swings???Ere nån jäla typ kod för er i noblessen??Fjantigt.
Min teknik räcker...kopiera den i stället för å glo på nå fånigt program,så e ni där.Apps,Swing å dartfisk!!!???...pfft.Rulla era pinnar,sköt er fysik mm... som ni ska i stället.Muppar.

Success_Star sa...

Du kan vara lugn ante, fysträning sköts på rätt sätt, likaså bouleträningen. ISwing är ett program till mobilen (iphonen) som kan hjälpa boulespelare att förbättra sin teknik, vilket måste ses som något positivt ;) dartfish är programmet som är till datorn, vilket användes vid juniorledarlägret i Skåne o som används av landslaget. Gissar att du redan visste allt detta men nu finns förklarat iaf ;)

ps inget fel på din teknik men alla kan vi inte gå runt o se ut som ante. Tänk dig själv alla brudar som skulle förfölja oss på utlandsresorna, jobbigt!! ;)