torsdag 7 januari 2010

Det senaste...

Vad tycker ni om det senaste i landslagscirkusen?

Själv tycker jag det låter vettigt
- Samtal
- Träffar
- Scheman

Samtal och träffar för att ventilera problem mellan spelare och ledare är viktigt.
Anser att scheman över vad som kommer att ske dag för dag kan vara ok om det även ger spelarna en viss frihet att göra vad DE vill. Såsom bad, vila m.m


5 kommentarer:

Anonymous sa...

Tävlingsmänniskor är ibland så speciella så att alla ska kunna lira med alla och uppnå det "lilla sista" tror jag inte på . Dom kan uppnå bra resultat men inte det lilla sista . Man kan reda ut som vuxna människor och kunna vistas med varandra men inte den lilla sista uppbackning/tryggheten som behövs. Allt annat tycker jag låter kalas.

Coccinelle sa...

Håller med Anonym faktiskt till 100%.

Det är ju inget nytt som hänt. Så här har de varit i alla tider med FK.

Tror att uppläggen skall göras efter individens bästa. Inte vad FK vill.

Det finns dom som vill vila dagen innan stora Turneringar och dom som vill träna 5 timmar innan..

Ingen kan säga att det ena är bättre än det andra.

Men detta kommer det inte tas hänsyn till (har inte gjort det iaf).
OCH det är INTE bra...

Success_Star sa...

Nej att man ska kunna spela med vem som helst har jag svårt att tro att det kommer att fungera. Gillar man inte en person så kvittar det hur mycket man än pratat tillsammans för att redo ut det hela. Anser man sig inte kunna spela med en person så får man ju tacka nej, svårare än så är det inte.

Anonymous sa...

Håller med tidigare skrivare. Det jag reflekterade över är att inte laget som skulle spela VM, fick fler trippeltävlingar ihop innan VM.

Finns det inga tävlingar kan man ju ordna lag till en inbjudningstävling för att sparra mot tuft motstånd.

Jag tror att många av elitspelarna bland killarna har spelat ihop oftare än tjejerna. Ska bli kul att se vilka spelare som tas ut nästa vända. Conny

Anonymous sa...

Är detta inget som ni tar upp med landslagsledningen ni som ändå har varit med länge? Jag tycker det är konstigt att man inte har en så öppen dialog som möjligt från början. Det verkar som att FK håller stenhårt på sina saker och sen inbjuder till en öppen dialog som han " styr " . Kanske jag har fel!? Fick inte med min underskrift på första. Inlägget :0)
Jimmy Löf