torsdag 19 februari 2009

SWIO # 2

Var inne o kollade på seedningen igår i SWIO'n. Vissa lag förstod jag inte men så är det alltid men här kommer några tankar om tävlingen.

- Vem ser jag som favoriter?
Björn Ivarsson, Björn Johansson, Albin Plantin SCP får hållas som favoriter tillsammans med "uppstickarna" Eric Geraci, Emil Petersen, Anders Erlandsen Danmark. Dessa lag har många stora meriter och jag anser dem vara favoriterna i SWIO'n.

- Några andra bra lag som man får se upp med?
Ett lag som Jimmy Lööf, Pontus Thuresson, Andreas Strandberg är ett sådant, ett lag med mycket rutin och väldigt sega att möta. Jimmy och Pontus gick bra på Fyrlingen så detta lag kan ställa till det för många. Patrik Wiik, Jonas Jacobsen, Fredrik Bäckman är även de slagkraftiga. Sen är det de gamla vanliga, lag Hugosson, lag Lilja.

- Våra egna chanser?
Första målet är helt klart kvarten, söndagens spel. När vi väl har kommit dit så får vi se hur det går då. Får vi spelet att stämma kan vi bli j-vligt farliga ;)

- Hur är formen?
Det är en bra fråga! Har tagit det lugnt under slutet av januari och början av februari med träningen men jag har suget efter att tävla vilket är ett stort plus! Blev nämligen ingen paus under 2008 vilket ofta brukar vara skönt, VM och sen EC sent på året. Men jag ska kriga, stora tävlingar gör en alltid extra taggad!

/Success_Star

1 kommentar:

Anonym sa...

Ser att även du har funderingar kring seedningen. Tycker dessutom att det ser betydligt svårare ut att ta sig till kvarten från spelplatsen Höganäs. Ska bli riktigt roligt att se om vi kan bli tävlingens stora överaskning, kämpa ska iaf, så norrmän och danskor får se upp.
Mvh Brell