lördag 28 februari 2009

Saxat från www.svenskboule.blogspot.com

"Tycker det ska finnas gränser på vad stöttande pojkvänner och hejaklack kan göra utanför och på planen. Stackars Skatås som hade flera av Coccinelle´s grabbar PÅ plan, VID sidan av plan, högt och ljudligt hejade fram sina damer när de låg risigt till. Nu lyckades de vinna, dåligt av er grabbar att inte visa respekt. Micheal Baaz var ensam hejaklack till sitt lag. Heja gärna på ditt lag, men tänk på andra runt omkring. Tänk om damerna hade stått så i Sv cupen öppen kvartsfinal, det hade man ALDRIG tillåtit. Gillar för övrigt Coccinelle´s folket men det finns en gräns för vad man kan tolerera. /En boulevän"

1. Får man inte heja på sitt lag?
2. På plan har coachen stått när han har pratat med spelarna, ja Micke Baaz stod även han PÅ plan.
3. Om det har uppfattats att vi varit respektlösa ber vi så hemskt mycket om ursäkt, det har aldrig varit våran intention.
4. Om du har så mycket åsikter varför vågar du då inte skriva ditt namn? Det blir ju så mycket lättare att bemöta kritiken när man vet vem man pratar med.

/Success_Star & Kenneth Köhalmi

5 kommentarer:

Coccinelle sa...

Det här var det dummaste ja läst.. :( Och är ganska säker var det kommer från.
Det är inget fel att ha klubbmedlemmarna med när man lirar som stöd. Att vi gick på banan BREDVID var för att alla andra stod där och tittade. INTE bara cpc.. Jag hade varit EXTRA glad om folk hejat på mig i kvarten i cupen.. Har spelat den minst 10 gånger. Och bara en gång vet ja att "klacken" varit med... Den kan vara helt betydande i ett möte. Oavsett vilken klubb som nytjar läget!

Success_Star sa...

Otroligt löjligt. Stå för vad du tycker o ta smällen. Tycker någon att någon beter sig "illa" så är det ju bara till att säga till så kommer man att tagga ner, inte svårare än så.. "Vi tycker att det stör lite med ert hejande, kan ni ta det lite lugnare?" Fine, inga problem.. problemmet löst.. nej men ta o skriv av dig på nätet, ANONYMT! :/

Ante sa...

Hehe.Varf i helevete retar ni upp er på en anonym?
Och vad det gäller hejja...BOO har alltid många påhejjare på tävlingar runnt om i Stockholm å på SM.Det är väll bara te att försöka stå upp för motståndrana...å dra ihop ett gäng.Faen så mycket roligare när det blir så ju :-).
Självklart vill man ju inte som spelare att äns klubbpolare bredvid ska psyka motståndarna...men ett "Gooo BOO" (i detta fall då) MELLAN omgångar kan ju inte vara fel.Va vore de för j....a sport om man inte fick hejja på å peppa sina lagpolare???

Herman sa...

Herregud, det SKA vara stämning runt en boulebana. Problemet idag är ju tomma och öde boulematcher. Jag hade velat stå i Tyringe och vrålat på våra damer idag. Har motståndarna bra stöd är det bara att försöka toppa det vid sidan av. Bara dåliga förlorare påpekar sådant trams!
Tack för en jävligt bra rapportdag, Rickard. När det var som jämnast för POM var du den som höll oss uppdaterade. Lider med våra tjejer som föll tappert mot LID, men de har gjort det jävligt bra ändå.
Lycka till imorgon, såväl vid sidan om som på banan!

Mattias Thorell sa...

Helt sjukt!

Kör på CPC, att ni visar klubbkänsla, stöd och kärlek till boulen borde uppskattas!

Go CPC, nästa år får ni stryk.. haha..