måndag 21 juli 2008

Mixdubbel SM

(14:20) Kl 0900 började mixdubbeln. Efter uppvärmningen kändes det ok men när vi väl började spela så sket sig allt . . dock vann vi första men det var inte tack vare bra spel från våran sida..13-3.
I vinnarmatchen ställdes vi mot Robert "Presidenten" Boström och Ingela Eriksson från Lindome. Svärfar..aj aj aj.. en viktig match som vi bara inte fick förlora.. skitspelet satt i och vi låg under med 6-10 innan spelet började rätta till sig.. 13-10..TACK FÖR DET!!! ;)

Nu har vi väntat 3h, sitter o väntar på matchen mellan Staffan Karp o ett annat lag..kan nog ta sin lilla tid.. :/

(17.40)
Sitter åter i stugan, vidare till 8 del imorgon, mot Kenneth Köhalmi o Emma Köhalmi CPC.
I 32 delen slog vi ut Staffan Karp och Jeanette (?) med 13-1
16 delen mot Erik Jansson och medspelare, 13-4.
Spelet höjdes en hel del i de 2 sista matcherna, skönt! Raspskott o rullägg.
Dags för invigning och prisutdelning för skyttet. 

Jag säger som Ibrahima, "Hålla tummarna!" 

(07:44)
Frukost, Kalas Puffar, SM frukost a la Rickard. 
8 del mot Emma o Kenneth väntar, vinnaren möter vinnarna i matchen Bert Ove Sund och Henri Patron. Ska bli kul som fan att spela, 8 del är det bästa jag varit i när det gäller öppen mix. Igår spelade man mycket på rasp men det har kommit lite regn i natt som förmodligen har satt stopp för detta.....tror jag..

(10:40) Förlust i 8 delen med 3-13. Vi spelade ett spel som inte hade räckt till avancemang från poolen ens..tråkigt när man är i en 8 del, sin första i mix, att prestera ett sånt spel. Hade vi dock spelat bra så hade det blivit de siffrorna åt oss istället. Varken Emma eller Kenneth gjorde en bra match men det räckte mot oss denna gång. 
Kan tex ta en runda som "avgör" matchen, vi har 1p på mattan, 5 klot kvar. Jag skjuter ett klot, missar nästa, sedan eget, Tilda missar 2 skott o de får 1p....hmm...1(!) bra skott från mig o vi har 5p..aja, sånt är livet, bara till att kämpa vidare, många klasser kvar!


/Success_Star

3 kommentarer:

Vargen sa...

Lycka till lilla brossan med flickvän-----hälsningar från Rocky o Pelle

Rickard Nilsson sa...

Vi ska göra vårt bästa, spelstart om 1h 12 min =)

Vargen sa...

Både rocky o ja e ledsna att det inte gick bättre..men vi hoppas att du har lagt det åt sidan o tar nya tag..hoppas att singelen går bättre både för dej o mathilda...vi kommer att läsa varje dag...ha det bra
pelle