torsdag 6 maj 2010

Graven

Stockholm Boule Open (Mayon) går i graven, vad tycker Ni?



"To become number one
You have to be first"

4 kommentarer:

Pimmen sa...

Mycket tråkigt!!

En tävling som satt en hög prägel på tävlingsboulen i Sverige. Har bla hjälpt till att sätta Sverige på boule-kartan och hjälpt de svenska spelarna med att ta hit de riktigt stora spelarna!

Success_Star sa...

Deras insatser är ovärderliga.

Pimmen sa...

Absolut Rille.
Men svensk tävlingsboule går inte i graven för detta.

Nu är det upp till andra arrangörer att visa hur stora tävlingar ska se ut.
Ingen lätt uppgift. Men absolut ingen omöjlighet..

Ante sa...

Joo...zkitomöjligt tyvär.Företagsboulen växer,likaså kortlekar och annan "dynga".Detta bevisar att folk ALLTID kommer tycka att boule är nått man leker,och som folk kan tjäna pengar på...INTE tävlar i.
Boule kommer ALDRIG bli nån stor sport.Hops för faen att det blir som jag alltid velat...färre arr och därmed större,intresantare,bättre och därmed roligare tävlingar.Större är inte sporten...ÄN så länge.

Viiimmlar av "blåbär" som mig som säkert resonerar likadant."Varf i h....e ställa upp på nått som man omöjligt har chans att va med i topp på".In med tävlingar som består av A (Elit) å B (jag m.fl)...A pröjsar dubbel avg.A utses efter rankpoäng och får huvuddelen av prispengarna.B zämpar om startavgifter å sponsorspriser typ Kepor mm,+ att ta sig te A genom att få rankpoäng vid B-vinst.Sisst i A = rankpoängsavdrag.

Detta "svammel" är bara ett förslag...men nått måste vi hitt på för att få detta intresant.Tills dess lägger jag efter SM ner denna skit å ägnar mig åt zörrfester hädanefter.Trött som fan på att förgäves jaga medspelare.
Mozz.

Ursäkta utsvävningen....