fredag 5 december 2008

Europa Cupen finalhelgen

Förlorarmatchen mot Schweiz


Mixtrippel Rickard-Tilda-Henke


Vi spelade en bra match, gjorde inte många misstag o vann lätt med 13-3 Tilda tog hand om läggen på ett förträffligt sätt, mina skott funkade bra o Henke gjorde vad han skulle på mitten. Anledningen till att jag gick på skotten o inte Henke var det att jag känt mig igång.



Öppna trippel Lilja-Jocke-Kenneth
De låg under ibörjan men lyckades plocka igen poäng efter poäng o vann till sist med 13-11. 2-0 i matcher o vi hade ett kanon läge inför dubblarna.


Öppen dubbel Rickard-Kenneth
Vi vann våran match relativt enkelt medans våra två andra lag hade det aningen svårare. Mixtrippeln med Tilda o Henke gick trögt o de förlorade stort.




Öppna dubbeln med Lilja o Jocke gick åt samma håll men de tog igen i slutet men förlorade. 3-2 inför de avslutande tripplarna, alltså måste vi vinna en match av de följande två.
Vi körde samma lag o vi vann våran mixtrippeln enkelt med 13-1 o vi var nu minst 3a i Europa Cupen.

I skilje, semifinal, match om finalen, skulle vi möta Belgien.
Vi gjorde lite ändringar o jag Henke o Jocke tog hand om trippeln o vi vann våran match med 13-7 medans Lilja-Kenneth-Emma förlorade knappt genom att legat under stort. Siffrorna skrevs till 10-13 och 1-1 i matcher.



I mixdubbeln skulle nu ett gammalt lag spela, Rickard o Emma. Vi fick möta Nancy o Hemon. De vann lotten o spelade 6m. De gjorde det bra o vi hade svårt att hålla jämna steg med dem o de tog poäng efter poäng men vi fick ett bra läge en runda där vi hade 3 kulor kvar o skott för 2p men det slutade med 1p till dem..dåligt av oss! Resultatet skrevs till 1-13 :/
Jocke o Henke förlorade med stort o vårt hopp stod till Lilja o Henke. Men det såg jävjligt illa ut, 3-12. Denna match var vi tvungna att vinna för att få spela de sista tripplarna. Vi fick lite poäng till skänks o vi spelade bättre i slutet av matchen. Näst sista rundan hade monstertjuren 3 kulor för match men sköt först lillen utan att sikta på den o sedan la han bort 2 lägg på 1m. 12-12. Sista runda hade vi 2-1 i kulor efter att Kenneth satt 3 fina skott. Lilja la först bort o därefter in o samma kille hade skott för match som han missade, 2-3 i matcher.
Vi var nu tvungna att vinna båda matcherna för att avancera till finalen mot D.U.C Nice.



Lagen som sattes ihop var två beprövade lag, mixtrippel med mig, Henke o Tilda, trippel med Lilja-Jocke-Kenneth.

Vi fick möta Hemon-Nancy-Röemicke. Vi spelade bra o pressade dem i början på rundorna. Röemicke träffade knappt ett enda skott och Hemon fick skjuta lillen 2 gånger för att rädda kvar dem i matchen men det hjälpte inte o vi vann med 13-9. Skulle blivit större siffror men vi gjorde att dålig runda med 1 bra lägg o de tog en femma.


Den öppna trippeln hade en ledning på 8-0 men började tappa o förlorade till sist med 12-13. Vid 8-9 underläge hade de en dubbel för match, Kenneth sätter första kulan som han ska men den backar o missar andra kulan men susar förbi lillen som även denna hade gett 5p och vinst. Detta hände i samma minut som Hemon sköt lillen. Hade Hemon missat o Kenneth satt dubbeln hade vi vunnit båda matcherna samma minut o varit i final. Så otroligt lite som gör det!


Missnöjda gick vi upp för bankett, god mat o därefter var det prisutdelning o vi trodde inte vi skulle få några applåder men det applåderades friskt o det var en skön känsla. När vi sedan reste oss för att åka hem fick vi STÅENDE ovationer, hela matsalen stod upp, fransmän, belgare o schweizare, SÅ coolt! Den belgiska ordföranden tyckte att vi hade spelat bra o sa att nästa gång vi möts så förlorar dem!


21:00

Väl på hotellet blev det panik, kom en gubbe springandes o vi hade bråttom till hallen där vi skulle spela. När vi anlände så stod alla o värmde upp medans vi blev inkastade i lunchsalen. Tävlingen sköts upp 30 min pga detta. Lottningen skedde o vi fick möta DUC Nice i första, precis som vi ville. Känns inte kul att varit här men inte fått möta dem.



Öppen trippel Rickard-Jocke-Krille vs Lacroix-Cortes-? 1-13 dåligt spel från 6 personer där vi inte gjorde mer än 3 klot per vända.



Mixtrippel Emma-Kenneth-Henke vs. Milau-Lahkal-? 3-13


0-2 i matcher




Öppen mix Tilda-Henke vs. Cortes-? 13-4. Första förlusten för DUC Nice det här året i EC!




Öppen dubbel Jocke-Lilja vs. Lacroix-? 3-13




Öppen dubbel Rickard-Kenneth vs. Milau-? 9-13. Var en jämn match där vi hade greppet i början av matchen men de gick om o iväg till 12-3 innan vi spelade 2 bra rundor o fick 6p, 9-.13. Den rundan som skulle bli den sista började så tråkigt, Kenneth för banans enda sten, jag missar/tappar/klubba 2 st o vi ska skjuta lillen. Jag sätter den men den går inte död :/ o de tar sin sista poäng,



Vem vi ska möta imorgon vet jag inte, står 3-2 till Belgien, efter att Paddan skjutit en backkalle för match!



11:00


Alla väskor kom med till Milano o vi har fått tag i vår minibuss, eller mini kan man inte kalla den, stor som fan..dock är en av AC utspruten isönder så den sprutar kall luft i överflöd! Tilda o jag sitter under min jacka o myser medans Krille har luvan uppe på sin tröja. Men värmen steg o nu väntar 20 mils åktur till Genua, Kenneth som kör o Henke som vägvisare, GPS som tur är!



04:57
Resan mot Milano, Genoa, Italien, guldet, börjar NU. Uppstigning på Rosengård för Rickard, Tilda o Henke. Tåget till Kastrup går från Malmö Central kl 06:02

8 kommentarer:

Ante sa...

Hops du har computtern med dig å raporterar lite här,men det hinns nog int va?.
MOOOOOOOOOOZA.

Success_Star sa...

Jag hinner inte gå in o skriva något på dagen men har just pyntat in 2 euro för 1h's surfning :) Ni får hålla till godo :)

Herman sa...

Kom igen hela laget. Håller tummarna!

Jess sa...

Roligt att läsa om lite bra? :S boule, när man sitter och skriver en uppsats om Gudsbilder ;D
Grattis till bronset! Hälsa dem alla det:D

Success_Star sa...

Jess
Alla hälsar tillbaka o tackar! Finalen var inget att ha, tråkigt...vi hade fan gjort det bättre!

Anonymous sa...

Grattis till bronset bra jobbat.
Lennart

Herman sa...

Grattis och bra kämpat!

Success_Star sa...

Jag tackar bugar, så nära final..*snark*