måndag 19 mars 2012

Vinterserien

Tre raka vinster idag över team Tilda/Patrik, Berg/Wallman och team Harald. Efter att ha förlorat två/tre matcher mot Tilda/Patrik så tog vi nu i finalen en efterlängtat seger med 13-3.

Nästa måndag är det de två sista matcherna för året, hur ska det gå? Pablo/Giza/Pelle och team Baaz återstår, en match behövs det vinst i för att vinna serien. Om det är nu är kvoten som räknas vid lika.

2 kommentarer:

Hoffa sa...

Kolla upplägget i Vinterserien vi kör i BOO. I år är det 25 lag med. Vi kör en grundserie där varje omgång är en monrad på 3 omgångar för 10 lag. Man tar med sig poängen enligt ett vanligt seriespel, men varje omgång blir en liten minitävling. Jävligt kul tycker alla som är med.
Vi avslutar med A,B och C slutspel glömde jag att säga.

Rickard Nilsson sa...

Det här är det två grundserier. En första serie där alla möter alla, sen går x antal vidare till A, B , C, D. Ny grupp där alla möts i dubbelmöten och sen finalserie med 8 lag, alla möter alla. Sen har vi handikappsystem beroende på uppställning, trippel har fördel mot dubbel. Veteraner har fördel och spelar man singel med 6 klot så har man -5 när man börjar.