måndag 30 augusti 2010

Mulhouse - 8 del

Sverige 1 (Björn, Björn, Wiede) möter Sverige 2's hemska motståndare. Centercourt match, dock ingen publik. Hasse har just varit nere o kollat vad motståndarna heter, två bröder o en mästerskytt.

Runda 1
Fransmännen bankar på o har två skott för en sexa men efter lite mätning väljer de lägg. Lägget går inte in o de skjuter hem en trea.
0-3

Runda 2
Banan bredvid Sverige står tävlingens stjärnlag med Sevilla, Malbec o Dubreuil, VM och EM guldgossar.

En dålig start på rundan med missat skott o lägg, när vi väl kommer in så skjuter monsterskytten en spinnkalle! Mr Wiede får så när in en kloss kula som tar poäng men den stoppar stora poäng i rundan. Nästa lägg splittar dock upp spelet...Ivarsson får in sista men har nu 0-4 i klot. Rundan slutar med en förlorad tvåa.
0-5

Albin analys: -Skytten är säkert helt tom i huvudet o kommer att stå o hamra carreauer hela matchen.

Runda 3
Vi vattnar, de vattnar efter Wiedes klosslägg. Wiede skjuter hem en tvåa och reducerar ställningen.
2-5


Runda 4
En hatt från Ivarsson som får kula att hoppa över till eget skulle kunna ställa till det i rundan men en dubbelbom av franska mittspelaren får oss till lägg av tre.
4-5

Runda 5
Folke matar, franska skytte hamrar. I slutet av rundan får Ivar lillen på ett skott som sätter oss i ett läge där Wiede skjuter kalle fyra!
8-5

Runda 6
Lägg Sverige, skott Frankrike. 2-2 i klot, Ivar vs läggaren France. Ivar lägger in, France skjuter JÄTTEBOM! två gånger! Ivar skjuter backkalle!
11-5

Runda 7
Ivar går på vatten! Wiede har kalle för match! Träff o han slänger in sista för match men får lillen o en etta!
12-5

Runda 8
TOMAS WIEDE, matchens KUNG! Killen, mannen, myten, spelar felfritt!
13-5

Inga kommentarer: