torsdag 12 augusti 2010

Millau Frankrike - VÄRLDSREKORD!

På http://www.boulistenaute.com/ kan man läsa om tävlingen i Millau, Frankrike. Ikväll avgjordes skyttetävlingen som nog är den tuffaste i världen! Rocher, Le Boursicaud, Suchaud, Lacroix, Fazzino, Weibel...är några av de som står på startlinjen!


Under kvällens tävlingar radade Dylan Rocher upp skyhöga poäng på varandra, 57, 55 och till sist 69! Alltså VÄRLDSREKORD! (20, 12, 12, 6, 20)


Ni kan läsa mer HÄR! 


Om detta rekord räknas som världsrekord är jag inte säker på, då "alla" världsrekord har satts på VM/EM utom ett som sattes på Boulemanie i Grenoble, Frankrike. Läs mer HÄR! 

6 kommentarer:

Ante sa...

Den killen e 7:kt bra.Konstigt att man inte får räkna värlsrekord på annat än VM.Förstår ju om det inte får tas på träning eller i nån liten zit-tävling...men den här e ju stor.Menar du att om du (el nån) slår rekordet på en Nationell el större och allt givetvis sköts med domare...att det då inte får räknas???.SM???

Pimmen sa...

Nä.. Det kan nog bli ett Svenskt rekord.. Om något sånt finns..

Tror bara rekorden kan sättas på internationella mästerskap.
Allt för att det skall vara så rättvist som möjligt under samma förutsättningar..

Ante sa...

Tack.Oki.Kan va helt ok och rätt när jag tänker efter :-)

Kenneth sa...

En i förväg korrekt utlyst tävling får det slås rekord på. Det krävs ju dock att det finns domare som kan kontrollera att det går "rätt" till;)
Millei hade ju sista lillen för VR i blangy för 3 år sedan:)

Rickard Nilsson sa...

Bra med någon som har koll. Sista lillen för VR!? Då får man INTE INTE INTE missa... oooh

Ante sa...

Alltså på SM oxå,Kenneth???Menar...woow va kul å stå där å slå rekordet (inte JAG azzå :-))...oh sen inte få det godkänt.