onsdag 11 augusti 2010

Drömmar

Hur skulle Er drömtävling se ut? Antal dagar? Centercourt?

HUR?

11 kommentarer:

Ante sa...

Dröm vet jag inte...men drar ngra åsikter.
Till att börja med finns det alldeles för många tävlingsformer...monrad i en drös varianter.Pool,Grupp å cirkelpool mm.
Min favvo hitills är som dom körde på NM vett i Norge.Monrad på Lördagen å slutspel (i detta fall kvartsfinal...med 28 ? startande lag) på Söndagen.Dom utslagna körde sen ytterligare en tävling vid sidan om på Söndagen med paus för NM-finalen.Kallar jag fullmatad (mycket spel för ALLA lag) helg.
Utöver det så tyck jag att tävlingar ska säras på och enbart spelas på en dag/helg (hellst Lör i mitt fall,och gäller förståss inte SM & DM).Folk har annat än boule för sig.Med säras menas då..vett en helg och öppen näxta,gärna med nån sidotävling.Detta ger att VETT-lagen som känner sig tillräkligt bra kan ställa upp i öppen.Gärna lite mer prispengar i öppen då jag tror DET är viktigare för öppen en vett :-).Detta skulle oxå medföra mindre antal tävlingar/klass (spec i öppen) och folk skulle bli mer sugna än vid dessa ständigttävlingstider vi nu lever i :-).
Ok...jag flummade ur fr ämnet här va?OkOkOk...då säger jag att NM i Norge f n är mitt dröm-upplägg :-).Skulle gärna se den varianten i ett ÖPPET NM oxå förexten.
O & Out.

Anonym sa...

Kajutan och Boo arrar Skärgårds touren Kajutan Lördag öppen och vets, Boo på Söndag. Det kommer att vara ett gemensamt bonuspris för bästa lag sammanlagt över bägge dagarna inom både öppen och vets. Vill man bara spela en dag så är det som vanligt priser till det 4 bästa i A och till 1an i B. Vi brukar köra varupriser till de som kommer sämmre vet inte hur det blir i år. Vi kommer att ha lägg å skytte tävling, bra priser i lotteriet. Ett stort tält ifall de börjar regna med go musik, Sen hoppas jag att vi får bort hamburgarna i år så tråkigt och kan bjuda på riktigt grillat. Det kommer att bli centercourt med publik som tittar på finalerna. Till denna tävling känns det som många i Kajutan vill hjälpa till att göra ett bra arrangemang. Annars är de svåra att få folk att hjälpa till, för att de flesta vill spela. Ni är välkomna Conny
En stortävling som Mayon varje månad året runt, resten av helgerna kan man spela klubbmatcher och små träningsserier.

Joachim Andersson sa...

Varbergs strand cup 12 gånger om året. Swio international 6 gånger om året inomhus. Plus SM..

Sen hade jag varit nöjd.

Seriespel, och alla andra tävlingar kan man nästan skrota.. ;-)

Ante sa...

Ligger nått i det,Pimmen.Men...var 6:e vecka räcker för att få upp intresset.Och gärna några (en inne å en ute) av dom i form av ENBART vett-tävling.MEN...serieliret ska va kvar.Roligaste på hela året.Däremot bort med Sv Cuppen,som enbart kostar pengar för dom flesta klubbarna oh som därmed skippar zkiten.Däremellan ägnar vi oss åt välbehövlig träning och roliga klubbsammankomster.Men...allt detta har jag ju dragit förut.F,låt :-).

Anonym sa...

direktutslagning med A,B,C turnering. Pågår i 2 dagar och gärna någon mindre ort men centralt och varför intestänga av någon gata och lägga ut grus.
Enkelt
Roligt
Propaganda

Anonym sa...

Banor: en mix av Ronnebys Banor och miljö med Varbergs närhet till havet.
Allt placerat mitt i en Stad. Sydsverige för att försöka locka några gäster från länderna runt omkring.
Servering i anslutning till Banan.
Höga läktare som omsluter cc. 4 banor på cc.

Tävlingsform A-D, garanterat spel i två dagar för alla. En klass.

Någonting för någon att spinna vidare på!!

The Judge.

Anonym sa...

Rättigheter för att få dricka en öl vid banan. dra ihop veteranerna och öppen klass dela prispengarna till A B C D slutspel så man fortfarande spelar för att vinna om man även hamnar i B C D slutspel. så att så många som möjligt får spela så mycket med. Och som sagt rättigheter att få dricka en öl under spelets gång

Ante sa...

Sicken tomte ;-).Dricka bärs/vin under tiden vi lirar med & bland kidz.Oerhört korkat.:-).Allvar...alkohol har inte ett skit att göra med utövande av sanktionerad sport över huvud taget.Då är det nämligen ingen sport...kan man inte hålla sig utan bärsen under tävling kan man lika bra knalla över te närmaste A-lags-bänk.Passar förmodligen bättre oxå.
Upplysningsvis diskuteras f n alkoholförbud under boule-tävling i Frankrike oxå.

Jimmy sa...

Drömtävling och drömtävling. Men de gamla landslagskvalen med trippelknock och dubbelknock var grymt kul att spela...

Men håller med talare som vill ha färre tävlingar. Bättre att krutet läggs på ett fåtal riktigt vassa tävlingar där arrangörerna lägger ner kraft och hjärta bakom arrangemanget. Musik, god mat och allmänt liv och rörelse lyfter tävlingar i mina ögon.

A-B-C upplägget är ett jäkligt bra och smidigt upplägg. Slukar många lag och ger bra flyt...

Anonym sa...

Jag vet inte hur du ser på alkoholen bland sport men så seriöst är inte boulen i sverige så man inte skulle kunna dricka nån öl på en dag. kolla på danmark?

Ante sa...

Bra där Jimmy.
Ang alkohol oh SPORT...dom kommer aldig förenas HÄR i landet.Oh Danmark kommer vara tvungna att haka på oss och (snart) Frankrike.Sport är sport och lek är lek.
Tänk va häftigt att få se Zlatan kuta omkring m,ed en bira på uppvärmningen.Eller varför inte se en halvfull Foppa glida omkring i Globen.
Har själv mött dyngfulla lirare på gruset...oh hur man kan tycka DET är kul (både att uppträda och att se full/fulla)är för mig en gåta.ALLA har inte gränsen "en bira,sen lir".Oh som sagt...kidz e ofta me.Låt dom slippa zkiten.