tisdag 24 november 2009

Lite film

Trophy of the Cities 1/4 la film ;)

8 kommentarer:

Ante sa...

Ge faen i å lägg in sånt där.Man bryter ju ihop.
Nää...så läckert.Å så fick jag de den där lillkillen fr U23 i Ddorf igen.Han va så jävla bra där att Ante m.fl stod som fågelholkar å bara gapade.
Men...sjuuuk boule.Sissta skottet...vilket släpp.Hur långt?.
Man funderar...hur ska "vi" kunna prestera sån där boule???Finns ju inte på kartan äns.
Men lite info te oss noviser skulle va kul...e lillkillens (Damien Roche eller nått va?) fazza (oxå nån stjärna efter vad jag förstått) med på filmen?Är det 2 franska lag?Ngra kända namn?

Rickard Nilsson sa...

11.90 är sista skottet på så det är helt ok ;)

Läggaren i laget med Dylan Rocher är pappa till detta underbarn. Pappa Bruno Rocher har 2 VM guld. Dylan har 2 VM guld, 2 EM guld (?) MINST... Stephane Robineau är deras tredjegubbe, har varit i stora finaler men aldrig någon större vinst.

Vem de möter har jag inte så stor koll på men deras skytt är Bruno Leboursicaud, 1 VM guld plus några franska guld.

;) Inga duvungar direkt ;)

Ante sa...

Tack.Trodde aldrig jag skulle bli fan te en tonåring (åtminstonne inte erkänna det)...men efter Ddorf är jag det.:-).Hört att han,likt många Frazzar,är en diva...men det visade han defenitivt inte där på U23-EM.Tvärtom skulle jag vilja säga.
Hursom...kul med filmen.Gillar den skaarpt :-).

Rickard Nilsson sa...

Det kommer att komma upp mer filmer senare, inte idag då =) Idag får det räcka med juniortränings reportage =)

Köhalmi sa...

Bruno Leboursicaud har skrapat ihop 3 VM-guld och 1 EM-guld, han är regerande Världsmästare i dubbel bemärkelse;) han var med i det vinnande laget -07 och -08.

Rickard Nilsson sa...

Där ser man där ser man =) Inte så uppdaterad hemsida med andra ord.. haha

Lärarjäveln sa...

När ni nu snackar namn... Statistiknörd som jag är upptäckte jag att fransmännen har 4 VM-guld i skytte, alla tagna av Quintais under de fyra första åren skyttet fanns som VM-gren (och magen växte fan i mig för varje år). Sedan dess har det dock inte blivit ngt mer i just den grenen, för fransmännen.
Vad beror det på?

Ante sa...

När du nämner det så återkommer jag te en gammal fråga jag länge haft.Azzå...vad har skyttegrenen med ett pågående mästerskap i att göra???Tror det bara stör laget i fråga...hur mycket man än (givetvis) hejjar på sin egna skytt.
I vanliga tävlingar,typ våra Nationella,har jag full förståelse för denna sidogren (för det är just vad det är)...men inte i mästerskap typ VM å EM.
Kör dom bästa straffläggare på ett fotbollsVM/EM oxå???Nix.
Själv håller jag på laget...och zkiter eg i hur det går i skyttet.