onsdag 25 november 2009

Lindomes juniorträning


Idag var det åter dags för juniorträning i Lindome. Dagens tränare var Matilda Boström. Dagens träning hade samlat 7 st junior. För att jämna ut det hela hoppade jag in.
Det hela började med 5 övningar där man samlade poäng. Jag tävlade mot Niklas Carlén för att göra det roligare. 9-9 efter de första 3 omgångarna. Då hade vi landslagsspelaren Daniel Eriksson på samma resultat. Nu var det fullt ös, viiiinna. Vi blev tre stycken på första platsen, jag, Niklas o Daniel. Jag hade chansen att ta hem det men missade ett lägg på näst sista stationen ;) Nu var det dags för ett populärt inslag, skyttestafett. Mitt lag tog hem segern med 15-11. Gott! ;)


Matchspel. Först till fem poäng.
Jag valde direkt att spela med Emelie Csapo.
Vid ställningen 3-4 hade vi poängen på plats och en kvar, Emelies sista. Hon MULAR lillen, 5-4! Då var dags för fikapaus o då tog jag chansen att ta ett foto med min medspelare.

Fikan var över o det var dags att avsluta matchen. Första rundan blev en trea. Sköt en kalle o då fick jag ett par stora ögon på mig o "-Det var en carreau". Nästa var en kalle till o då fick jag en high five! ;)

Det som blev sista rundan började med att Emelie la en kanon kula o jag ville ha en high five
"-Glöm inte det Emelie, viktigt ju" o vad fick jag till svar?
"-Det viktigaste är att vinna...sen give me five!"
Vad svarar man på detta? haha... En tuffing det där!

Lag Niklas gjorde en mindre bra runda o jag fick chansen att skjuta 3 ggr för en 6a! Stann....stann...Niklas sista kula drar iväg men ligger 4a. Träff match. Dags att prata taktik med min partner "-Om jag flyttar det där klotet hit så vinner vi..ska jag skjuta?" "-SKJUT!", sa Emelie.
Pang! O vinsten var hemma!

HIGH FIVE!

8 kommentarer:

millan sa...

Grymma var ni! Ni får ta en mixed så småningom, haha. Vinnarskalle haha. Först Vinna sen High five. Det e mammas tjej det!

Success_Star sa...

Klart att vi får ta någon tävling i framtiden, vore kul! =)

Coccinelle sa...

Sjukt cool tjej!! :)

Anonymous sa...

Framtidens mix lag ;)/ Kram Emmi

Success_Star sa...

Se upp säger jag bara! ;)

Anonymous sa...

Grymt ju =). Och kul att se att det kommer några juniorer, och viktigast att någon/ några som tar sig tid till dom.

Lennart

Svensk ungdomsboule sa...

Kanon Richard :) kan inte du vid någon träning ta och intervjua några juniorer för vår sidas räkning?

Success_Star sa...

Jag satt igår o tänkte på det med att jag skulle ta o intervjua ett par spelare som är med på träningarna på onsdagarna =)