lördag 15 augusti 2009

Knuff Cup


När Nicklas ringde o frågade hur mycket lag som skulle spela fick han svaret att det är minst 20 lag, inga problem! Vi anländer till Halmstad o kär in på parkeringen, FULLT med bilar! Fan vad nice tänkte jag! Dörren till hallen som är på baksidan är öppen så vi går in där...Hmmm, något som inte stämmer.. Aaahh, löptävling! Det förklarar alla bilar på parkeringen! Väl inne i cafeterian ekar det av tomhet... "-Hur många lag? frågar jag" "20, får jag till svar"

Första matchen mot Hannu o Callderyd SKT. En tuff match, en tuff pool. Första tävlingen sen SM/EM, seg start! Tappar en tvåa direkt, men tar därefter 13 raka. Nu ska vi möta vinnaren mellan Wolf Carsten och Johannes Thuresson. De förstnämnda krigar ner Halmstad o vi får möta legenden Wolf.

Wolfen får en chockstart där vi tar en 6a i första!! Matchen slutar 13-4 efter att de tagit en lätt fyra där vi gjort enbart två klot.

Nu väntar vi på kvartsfinalen, 2 matchers väntan, och då har vi ändå varit o ätit.
Väntan blev kort o i kvartsfinalen fick vi möta James Nilsson o L Å Simonsen HPK.
Snabb match, 13-3. Nicklas matade o jag sköt som en regngud ;) Känns som om det är allt eller inget när det regnar. Denna gång var det allt. Hoppas det håller i. 

Fick nu istället vänta en del på våran semifinal, motståndet skulle bli antingen mor o dotter Boström eller Olsen o Sabel HPK. Efter en lång o jämn kamp stod lag Olsen som vinnare.

Semifinal Knuff Cup
Runda 1 var dålig från våran sida o vi släppte 2p. Runda 2 var motsatsen o vid tog en femma, snudd på ett paket! Matchen gick våran väg o vi vann.

Final, lag Nilsson vs Lag Finné
Vi börjar med att göra tävlingens tre sämsta rundor, dock var ställningen 1-2 efter dessa...
En av rundorna ska Finné spela kula o lille för 5p men snittar ut eget o efterföljande kula hittar inte poäng. Rundan efter skjuter jag en dubbelbom o sen går vi för lillen. Blir 5cm lång o stannar på deras kula. 2-5 i klot men till sist står vi med kalle 3!

Sista rundan är rätt underlig. Vi leder med 10-2, 5-0 i klot men de har täckt upp bra o jag går för att spela lillen. Blir 5cm sne i nedslaget o får på detta sätt bort 3 (!!) av deras klot, där ett ligger kloss vårat, OCH jag stannar för en tvåa! Maximal utdelning med tur!
13-2

Tack Nicklas Carlén för dagen! 
Även ett stort tack till Knuff, en väl genomförd tävling.


 "To become number one, you have to be first"

3 kommentarer:

Coccinelle sa...

GRATTIS!!!!! Till er båda!! :D

Success_Star sa...

;) Thanks! =)

Anonymous sa...

Bra jobbat grattis till er båda=).
Lennart