måndag 27 april 2009

Herr EM uttagning

Snart dags för uttagning av herrlaget inför sommarens EM i Nice Frankrike.

4a spelare, Vilka tycker ni?

61 kommentarer:

Ivar sa...

Ställer man en sådan fråga får man nästan börja med att säga vad man själv tycker...

Albin sa...

Finns 2 alternativ jag tycker är helt okey. Albin, Björn, Björn, Fille alt Success star, Jocke, Krippa, Kölle

Då skickar vi lag och det vore nice!

Beno sa...

Att skicka "lag" kan vara bra många ggr, och då finns några till, Victor/Tonny,JJ,Henri t.ex.
å så Lindomegänget.
Sverigetoppen är rätt bred men vad man kanske kan efterlysa är den absoluta toppen. Alla nämnda i denna tråd är landslagsmässiga men INGEN är självskriven och det är nog ett svaghetstecken.
Rickard,Ivar,Victor,Fille är mitt lag för dagen (kanske ett annat imorgon)

Herman sa...

Jag tycker man ska skicka en befintlig trippel med en fjärdegubbe. Sibirien, Coccinelle eller LBO, där har vi starka lag. Plockar man olika personer från olika klubbar splittrar man ett antal olika SM-trippellag, vilket kommer förstöra i dubbel bemärkelse för de elitspelare som inte får följa med.

Success_Star sa...

Jag är inne på Albins 2 alternativ..dock tycker jag att en kombination av dessa två lag + Henke skulle bli det bästa laget.

Men skulle vara intressant att se eran trippel på ett mästerskap, se vad ni kan åskadkomma.

Success_Star sa...

Man kan inte plocka ut hela lag bara för att man inte ska förstöra för så många på ett SM.

Albin sa...

Nej jag tycker också att man inte kan tänka på sm. Det bästa laget ska lira. EM är mycket viktigare än SM!

Och jag håller nog med Rickard att henke skulle vara ett bra komplement till vilket lag som helst.

Dock kan jag inte hålla med om att LBO har ETT lag som man kan skicka. Känns som dom mer har ett kollektiv som är bra över kanske 8 spelare. Dock många individuellt bra spelare.

Anonymous sa...

Albin, Björn, björn, Fille tycker att de laget sällan gör en dålig match. Bara förbundskaptenen tar en stomme från antingen Sibirien alt. Coccinelle. Henke kan gå in i vilket lag som helst.

Tror inte som Beno, de blir lite mycket från olika klubbar.
Vilka det än blir så lycka till på EM. Conny

Herman sa...

Jag antar att målsättningen i framtiden är att inte lägga SM samma vecka som EM, alternativt påverka vidare så att inte EM läggs under vår SM-vecka. Just i år när krocken är ett faktum tycker jag att det kan tas i beaktning, faktiskt. Tror inte att det blir ett sämre alternativ med tanke på hur det ser ut.
Jag menar, vem kan avgöra om någon av dessa två uppställningar skulle bli bättre om man bytte ut ngn av spelarna:
1. Rickard, Joakim, Kristian och Kenneth.
2. Albin, Filip, Björn och Björn.

Två rena klubblag som är jävligt jämnbra och säkert växer via att de är samspelta.

Dessutom finns alternativ i Lindomelaget Henrik, Stefan, Patrik och Alexander, samt LBO med Viktor, Henri, Håkan och Jonas.

Individuellt sett är det jävligt jämnt, det måste finnas tio-talet spelare som kan vara EM-aktuella. Eller?

Ivar sa...

Herman,
jag tycker det är helt ointressant att ta hänsyn till SM. Sedan är det olyckligt och trist att det krockar och trist för de alla som får sina lag pajjade. Men det vore direkt oproffsigt att låta det styra.

Sedan håller jag inte med om att LBO och LID har lag som kan likställas med oss och Cocc, de har inte på långa vägar samma meriter TILLSAMMANS som vi och Cocc har. Titta på de senaste två årens resultat i stora tävlingar (SM, Nationella, Fyrling, SWIO) så kommer du nog att hålla med. Sedan är flera av dem väldigt kompetenta boulespelare. Så de är i allra högsta grad aktuella som enskilda spelare men om vi pratar färdiga lag är de långt efter i min värld.

Anonymous sa...

Rickard nilsson
Kenneth Köhalmi
Joakim andersson
Henrik hugosson

Anonymous sa...

Joakim Andersson
Rickard Nilsson
Björn Ivarsson
Henrik Hugosson

Troligtvis det bästa laget Sverige kan ställa på banan i EM 2009.

Ante sa...

Vad jag förstår så vann Henri,Viktor å Håkan sammanlagda interna nationella förra året,Ivar.
F Ö kan man inte,som du m.fl,hålla på å älta "sammankörda lag" år ut å år in.
Asså...
Om LBO får ihop JJ,Tonny,Henri å Viktor...så är DET det starkaste laget i Sverige.Åtminstonne i mina ögon.Ok...Henke skulle vara en förstärkning...likaså BI.Men kom för faen inte dragandes med Folke (skittrevlig kille för övrigt).Likaså Albin???Halåå.
Asså...här kommer dom...MINA 2 lag
JJ,Tonny,Viktor å Henri
JJ,Tonny,BI å Fille
Och,ett te...
Rille,Henke,BI å JJ.
För övrigt...den bästa skytt OCH läggare jag sett under min tid är och förblir JJ.Lovar.INGET klår den killens kunnande.Tonny skulle kunna va med å nicka...när han väl kommer igång.
Ähh...finns många bra lag att få ihop ink Folke å Albin.Point är...SÅ jävla lätt erente.
Jag håller på vilket som än sänds :-)

Ivar sa...

Ante, två kommentarer:
för det första jag har aldrig propagerat för att det måste vara samspelta lag som åker. (jag har gjort bra resultat med "nya" lag också så när du påstår att jag brukar komma dragandes med det argumentet så hittar du på!!! Jag brukar dessutom vara emot de som har ropat på kval de senaste åren då jag inte tror på det.

För det andra: om du tycker att vinst i 1 nationell tävling samt en 4 lags tävling med bra lag, är att likna med 2 raka SM guld vinst i 2 nationella samt 2 raka 4lingen så tycker jag att du är ute och cyklar. Jag håller med dig att vissa av grabbarna i LBO är jätteduktiga, men de är inte klara som lag ännu utan måste i så fall plockas in som individer i ett lag.
Vidare så tycker jag som bekant inte att rankingen är ett speciellt bra verktyg men det ger i alla fall en hint om vilka spelare det är som vinner mycket tävlingar stora som små.

Men jag håller med dig om att det är tufft att plocka ut EM laget i år.

Success_Star sa...

Ante
Du pratar mycket om JJ.. jag förstår inte riktigt varför...han har inte visat sig på banorna på flera år förrän SWION...han var inte direkt övermänsklig där och i Lindome spelen spelade han B, förlorade mot Norge i första matchen.. Jonas VAR bäst...men nu är han inte det längre.. Att bli uttagen till ett landslag efter att visat sig så lite som han gjort ska inte vara möjligt.

EM laget tycker jag fortfarande ska bestå av CPC o SCP o lägg därtill Henke. Just nu bör laget se ut så iaf.

Jag skulle inte vilja vara den som tar ut ett lag, många som visat sig, står mellan fler än det någonsin gjort?

Anonymous sa...

Jag tycker att följande uppställning skulle skulle prestera bra boule:


Success (Läggare)
Ivarson (Mitt)
Fille (Skytt)
+ en bra bänknötare tex Viktor

Collen

Ante sa...

Jag tycker att LBO visade var skåpet ska stå i Sv cupen.
Innan det...så visade killarna/tjejerna en ruggig träningsmoral...därav slakten av först Sibirien å sen Coccinelle.För slakt var det...i å med ändast EN torskad fight i dessa 2 möten.
Ivar...LBO:s spelare har nyss börjat lira på allvar igen (läs JJ,Tonny å Jimmy)...och kan inte förväntas vara samspelta...ändå bara mosar dom er i Sc cupen.Riispekt om jag får be.
Rille...du har helt rätt vad det gäller JJ.Han lirar tyvär inte ofta större viktiga tävlingar.Men JAG utgår fr den mängd ggr JAG mött honom (vi "leker" ofta) och även hans möten mot Viktor,som jag anser är den bästa underhållning jag kan få vad det gäller boule.
Jag har i viktigare samanhang mött dig (även klått dig ju :-)),BI,Fille å en mängd andra.Faktiskt bara BI jag inte fått klå :-).
Brukar inte äns vara i närheten av att klå er.
MEN...jag har alltså förmån av att ooofta möta JJ på träning mm (killen verkar ääälska att lira mot mig å spec Viktor) och anser mig därför kunna göra en gämförelse.
Jag vidhåller alltså...ingen i detta land är äns i närheten av denna killes kunskap med kloten.
Jag får gåshud av att se er spela...men av honom får jag ståpäls.
Därav mitt påstående om att han helt enkelt är det bästa jag mött.
Min högsta önskan är att få se honom göra en sattsning med Viktor,Tonny å Henri (kanse Jonny t å m :-)).Tror det skulle bli ett 7:kt bra lag.
Men som du säger Rille...mycket hänger på om JJ (och även Tonny för den delen) vill.
Skulle bli ett ruggigt bra lag i mina ögon...prexis å minst lika bra som dom konstelationer som Sibirien (främst) å Coccinelle skulle kunna ställa upp med.
Tror heller inte att Henkes LID-lag är frånkörda i dessa samanhang...men som LBO:are ser jag fram emot att få se dom jag räknade upp tesammans.
Vore kanon för en boulelower som mig :-).

Albin sa...

Ante va fan. Vilken värld lever du i egentligen... Körde över oss i svenska cupen??. Mötet slutade 2-4 där vi hade 2 st 12-13 matcher och 10-11 i den matchen som höll på... Ni vann den matchen på marginal, absolut ingen överkörning. Sen är det som alla vet, att svenska cupen gick på optimala banor för er. Hade den gått på andra banor tror jag resultatet hade varit annorlunda.

Anonymous sa...

Ante du skriver som en kratta går fan inte läsa.

Ivar sa...

Ante,
Om du orkar läsa mina inlägg så säger jag inte emot någonstans att dina LBO:are är jätteduktiga och har potential. Det jag säger är att trippeln Albin, Folke och Jag (även Fille) är tillsammans så samspelta att vi vinner just nu i längden. Det har vi bevisat under 2 års tid. Sedan lyckades LBO slå oss i Sv Cup Det var en stor besvikelse, jag lovar. Men det ser jag snarare som att LBO för dagen hade ett starkare 8 manna kollektiv. Men du måste ändå hålla med om att det ser lite tunnt ut på meritlistan för dina grabbar när det kommer till stora trippeltävlingar.

Coccinelle sa...

Ja kan nog hålla med Ivar lite.. Dom tar hem flest tripplar. CPC tar hem dubblarna. Men vad, förutom dom 3 tävlingarna dom sista åren har ditt gäng vunnit Ante? Dom är duktigta. Men ska vi gå tillbaka till junis tiden så har både sibbarna å Coccisarna mångdubblade meriter.. Men men..

Jag tror Rickard Nilsson och Ivar är klara för EM! Frågan är bara vilka som följer med dom till Frankrike i sommar....

Ante sa...

Albin...exakt VAD är en optimal bana för ngn?T ex dig.

Anonym...läs eller skit i,t :-)

Ivar...yep,håller med (om man undantar JJ:s tidigare meriter).Men det är ju DET jag skriver.För att vara ett så meritfritt lag som LBO är så var Sv Cupen rätt vasst.Ren träningsprodukt,den vinsten :-).
Ähh...förstår ju vad du menar,och håller till viss del med.Även om Viktor,Henri å Håkan faxtiskt gjort en del bra grejer.Inte i eran klass,helt riktigt.
Men...så mycket roligare det blir i framtiden nu när ni räknat bort dessa lirare :-).
Ahhja...ska ju ner te dessa lirare te helgen.Blir bra tändvätska detta...:-):-).
Kan "jag" bara få dessa 4 att sattsa ett par år ihop...så har inte ni Sibbisar 4 lirare att ställa emot.BI kan ju inte göra ALLT själv :-).
Ahh...framtiden ser ljus ut,för Sv boule i allmenhet å LBO i synnerhet ;-).
Var ni glada att det dykt upp en klubb som konkurerar med er...kanse kan få er å prestera ÄNU bättre va?
Mozza.

Albin sa...

Känns ovärt att diskutera såna här saker med dig Ante. Du har en del bra åsikter men har alltid varit lite väl partisk för klubbarna du varit i.

Och visst är vi glada över all konkurrans vi kan få. Elitserien ser riktigt rolig ut.

Anonymous sa...

Collen! Man är fyra i ett EM-lag och inte tre! Alla spelare som är med är lika viktiga!

//Tilda

Success_Star sa...

Ante
Du har mött JJ många gånger säger du, men har du någonsin sett honom spela något stort? Har du någonsin mött honom i något annat än i singlar hemma på bakgatan? JA, JJ är bra, säger inte emot, men att vilja ta ut honom för att du mött honom på träningar är inte rätt........ nej, honom vill jag inte se i ett landslag i år, han måste visa mer än han gjort.
Det tror jag tom att han håller med om..

Det med banor har vi gått igenom en gång tidigare, o du kan inte säga emot att banorna i Boråshallen passar er bättre än något annat lag, men som sagt, inget att skylla på vid en förlust.

Jag måste säga att svenskboule ser bättre ut än på många år, många bra lag o individer, KUL!

Ante sa...

Albin...jag sa INTE att jag INTE höll med dig om att Borås var vårt underlag.Däremot frågade jag DIG vad DITT optimala underlag var.
Och att jag håller på mitt eget lag????Jisses...skiter du i Sibirien,eller ;-).

Rille...jag VET att JJ håller med dig.Men framtiden...den du :-).Han gav mig SITT lag nyss...och där e du med,inte han "naturligtvis" som han sa.Men...fraaamtiden e vår.
Ähh...hursom blir Elitserien i år jämnare å därmed roligare.Finns ju 5-6 lag som kan ta den.
Mitt tips...
1:a LBO/Sibirien (vägrar å sära just nu).
2:a Asså samma
3:a LID
4:a Halmstad
5:a NOB.
Hursom...fett kul ska det bli.

Ante sa...

Jocke...Junistiden???Klår inte Tonny å Viktor er med hästlängder där???Ehh...även om ni får räkna ihop :-):-)

Albin sa...

Jag tror att om jag har en bra skytt med mig så kan lindomes parkering vara det bästa för mig. En riktigt svårlagd/svårskjuten bana där man måste spela på nedslag.

Du vet att jag håller på Sibirien men jag försöker ändå hålla en sund inställning till vad vi kan och hur bra vi är.

Success_Star sa...

Tonny/Jimmy/Viktor/Henri har vunnit mer på SM än vad "vi" har gjort men kan säga att vårt lag, jag, Lilja, (Patrik, JimmyL, Emma, Erik) var bättre än vad deras lag var. När vi var sista års juniorer vann vi tex landslagskvalet (plus allt annat vi spelade under de 2 sista åren som juniorer) Så jag tror inte de var bättre än oss ;)

Ante sa...

Så det TROR du Albin!!!Men du VET att Borås var det optimala för LBO :-).
Ähh...e som de e me de.Alla underlag ska bemästras.Själv har jag lättare för fotbollsplan...men tyck de e bra mycket roligare på hårt å kuperat.Delar jag nog med många.Därför som ni elit e så jävla rädda för att möta blåbärsAnte på löst :-):-).

Ante sa...

Hehehe...men DET var ju inte frågan/konstanterandet fr Jocke din tomte :-)

Albin sa...

Ante jag skulle aldrig skylla förlusten på underlaget. Du har rätt att det ska bemästras och vi borde vunnit där också. Men det jag vet är att de flesta av dina snubbar är lika bra järnskyttar som jag är. ;)
Jag säger egentligen bara att det inte var någon slakt utan marginal. Ni var LITE bättre än oss den gången.

Mattias Thorell sa...

Mycket snack om vem som är bäst, känns dessutom som det handlar mest om att vara bättre än LBO. Why????

Tror dessutom Lindome kan blanda sig in i uttagningen! Men tror dock att Anders väljer att fortsätta sattsa på Fille och Victor.
Mitt lag:
Fille Goldeus
Victor Von Eggers Patron
Björn Ivarsson
Albin Plantin

Fast det är svårt, Rickard borde vara med.

Det står nog mellan 10 pers ur CPC, SCP och LBO.

Ivar sa...

Ja du Mattias, undra varför den diskussionen kom upp... :)

Kanske för att LBO lyckades vinna något som alla andra vill vinna. (och sedan har misslyckats i alla andra viktiga tävlingar.)

Kanske för att Ante roade sig med att provosera oss genom diverse påståenden.

Kanske för att några av deras spelare är på gränsen att komma med.

Kanske för att det är roligt att diskutera, dissa, tycka, röra om osv.

Kanske för att en uttagningen i mångt och mycket handlar om att bli bedömd som bättre alt mer lämpad än någon annan.

du får välja själv, men inte ska väl det vara så svårt att förstå vad diskussionen kom ifrån?

Mattias Thorell sa...

Ja e inte dum, Ivar;)

Men varför redogör du inte varför ni ska bli uttagna före CPC?

Retar verkligen Ante upp er så?

Success_Star sa...

Kul att se att så många skrivit här!!

Veckan ut, sen ska vi alla få veta hur uttagningarna ser ut, *nyfiken*

- Mer än jag som tycker att JJ inte visat sig tillräckligt för att vara med i laget?

Ivar sa...

Jag tycker inte att vi behöver redogöra det. Våra resultat som trippellag talar för sig själva. Sedan beror det vad man har för filosfi vad gäller uttagningen.

Vad gäller Cocc så finns det spelare som uppenbart är bra efter som de slår oss då och då, så det är inte så mycket att tjafsa om. Blir de uttagna så tycker jag inte att det skulle vara så konstigt.

Sedan vad gäller Ante tycker jag i princip att det är roligt att han bryr sig, men jag har inte lust att låta felaktigheter som rör mig och SCP stå okommenterade. Det gäller generellt och är inte specifikt för Ante.

Success_Star sa...

CPC - dubbel
SIB - trippel

Så ser det ut just nu.

;)

Ante sa...

Mattias har en poäng.Coccisarna har varit ödmjuka å sagt som de e...LBO e me.Sibbarna verkar ha svårare att ta att dom får konkurens.
Jag ritar mycket för att retas (Albin har hajjat det)...men med lite underton av allvar.
Vad är eg problemet för Ivar?.Är det inte rätt kul att fler klubbar blandar sig i eran tvestjärt?
Vad är problemet?Själv var jag med i en klubb förra året å vann Elitserien (att jag fick lira 2 fighter hör inte hit...men kul vare :-))...men ser ÄNU mer fram emot årets Elitserie.
Varför?Jo...den blir jämnare,kuligare,roligare å intresantare.Å DET tycker jag är skitkul.
Om Ivar spelat Elitserien förra året å vunnit hadde han säkert spytt vid tanken på värre konkurens detta år.
DET är skillnaden.Sibbarna KAN inte ta att fler blandar sig i leken...utan vill hellre leka ensamna med Coccisarna i lådan.
Lixom...hur berikar DET svensk boule????Blir vi bättre konkurenter på ute i vida världen på deras sätt?
Ger själv faen i å svara på,t...eftersom jag tycker svaret borde stå skrivet på var å ens panna.
Sibbarna är slutna,malliga,egoistiska...å jääävligt fula (det sissta var bara på kul :-)).
Mozz.

Ante sa...

Förexten borde jag få rojstålar för denna disk.Rille...duu rooouls :-)
Bara för det tänker jag INTE klå dig i en singel på DM.Jag spar de te DU blir 55:a :-):-).

Anonymous sa...

Super diskution...

Jeg bidrager gerne til det optimale svenske hold:
Björn Ivarsson - Skytte
Henke - Midt/Skytt
Rickard - Lägger/Midt
Jocke el. Björn II - Lägger

Med hensyn til JJ, så kommer han til at vinde én stor turnering i år... Mayo'en ihop med to danskjävla! :-)

Mvh. Kasper Miller

Success_Star sa...

Ante
Vågar du inte ta en singel på DM nu? *gör kyckling ljud* ;)

Desto fler som kommer upp o ger "oss" konkurrens desto bättre, det vet jag att Ivar med tycker. Det är genom tuff konkurrens man blir bättre! Se på Frankrike!

Kasper
Ni vinner INTE Mayon...trust me =)

Ivar sa...

Ante du har mail

Herman sa...

Shit, jävlar massa inlägg. Colt att det engagerar.
Ang. att LID är med i diskussionen, Björn, tänker jag främst på deras form under våren...
24-timmars: 1:a (Henrik-Stefan, förstärkta med Jessica).
Fyrlingen: torsk i kvarten mot CPC (efter storvinst i trippeln och torsk i två dubblar)(Stefan, Patrik, Sara, Rickard)
SWIO: B-slutspel. (får väl ses som en missräkning i sammanhanget, även om det var och NOSADE på en kvartsfinalplats i A).
Svenska cupen: torsk i semin mot CPC med 4-3.
Lindomespelen: 2:a efter torsk mot SCP med 11-13 (Stefan, Henrik, Patrik).

En spelare som inte nämnts här ännu är Jessica Johansson. Vinst i 24-timmars och SWIO. Dessutom trea nu i Lindomespelen. Kanske Sveriges formstarkaste spelare!!!

Men ang att ta ut lag med SM som bakrund backar jag nog, känns mer och mer som en dålig anledning när jag tänker på det.

Albin sa...

Jag tror att om Anders bara skulle gå på resultat från 2009 skulle han nog bli galen. Finns 4 klubbar som mer eller mindre delat upp segrarna i de olika tävlingarna. Lid vinner 24, cocc swio, LBO svenska cupen, SCP vinner fyrling och Lindome.
Känns som om han får gå lite längre bak för att få någon klarhet i det hela.

Anonymous sa...

Mitt lilla bidrag

Rickard,Ivar,Henke och jocke alternativt fille

Lennart

Herman sa...

Att Jessica inte nämns i diskussionen har förmodligen med att göra att det är ett herr-EM. Korkade Herman tänkte inte hela vägen där...

Jess sa...

Men det var roligt att du tänkte på mig i alla fall Herman ;)

När det gäller diskussionen om vilka som ska spela EM, så tycker jag att det är svårt att ens ge förslag på 4 spelare i år. Speciellet eftersom säsongen precis har börjat och, som Albin sa, många har visat sig. Även i olika konstellationer. Det blir en svår uttagning för Anders att göra och oavsett hur han väljer kommer diskussionerna fortfarande att finnas efteråt. Som alltid. Rätt eller fel lag? Det kan man aldrig veta. Oavsett diskussionerna. Man kan bara ge stöd åt det lag som blir uttaget och vilka ni än är, så har ni mitt stöd ;)

dagge sa...

Nån mer än jag som gärna skulle se en matchserie tex bäst av 5 matcher mellan Sibirien och Coccinelle....

Vinnaren går till EM.

LBO och LID får stå på tillväxt....

Success_Star sa...

Dagge
Helt klart vore det kul att kolla/spela en sådan serie men det går ju inte...varför ska bara 8a spelare ha chansen till ett EM?

Herman
Du pratar om LID´s resultat:
24hs vinner LID över CPC (Rickard)
Fyrlingen, förlust mot CPC
Sv.Cupen, förlust mot CPC
Lindomespelen, förlust mot SCP

Rätt tydligt att CPC o SCP är före i resultatlistorna ;) *asg*

Anders har inget lätt jobb framför sig, ska bli jävligt intressant att se vem som får spela!

Herman sa...

Tja, om nu CPC och SCP får "tävla" ihop i jämförelsen med LID, men så är väl knappast fallet? LID slog t.ex. ut CPC i semin i helgens trippel.
Men självklart ligger SCP och CPC långt fram, tom längre fram, än LID i flera tävlingar.

Håller med om att det inte kan vara ett lätt jobb att ta ut laget.

dagge sa...

jag har alltid haft belgarna med Weibel som idoler.
De är ett LAG och det är LAG som vinner de stora tävlingarna.

Tror att det stör laget om tex (exempel!) Pimmen tar Folkes plats i Sibirienlaget och om Albin tar Kölles plats.

Fantastiska spelare men ett starkt lag vinner nog över 4 individuellt skickliga spelare.

Personligen tycker jag att Anders har ett lätt jobb framför sig....

Anonymous sa...

Håller med Dagge, bra exempel på belgarna. Hoppas att FK håller ihop lagen, antingen Sib eller cpc de sista laget finns 5 st med Henke. Viktor har impat med sitt spel, han får vänta på u23.
Rille har också nämnt vilka som är bäst just nu i trippelspelet.

Conny

Ante sa...

Och jag säger så här...
att ens nämna/gämföra Belgare/Fransoser med Svenskar är och förblir skämmigt.
I gämförelse med OSS så är dom mil ifrån vad det gäller kunnande.
Med tanke på omständigheterna (tradd,antal spelare mm) så är inte DET så konstigt.
Själv gläds jag åt att få se dom på Mayon år efter år...och förundras fortfarande över hur man kan bli så jäkla bra som dom.
Vidare (för att då komma ner på jorden lite) gläds jag åt att toppen faxtiskt verkar utökas här i Sverige.För en som ääälskar att glo på denna topp...ere gött.
Tyvär verkar boule som sådan minska,åtminstonne i öppen,och DET tär mig mer på nerverna...och borde tära ALLA på nerverna.
Jag ääälskar min lonlyhystning,och skiter eg i landslag hit å dit,för jag tycker DEN frågan är viktigare.
Fatta mig rätt där...jag fethåller på vilket lag än AL/FK tar ut...och följer med glädje deras framfart.Desutom kommer jag ALDRIG att säga efter ett EM/VM..."vad var det jag sa".ALDRIG...eftersom jag vet att vi nog är en rätt liten nation inom denna sport gämf med många andra.

Därf kan man ju göra det rätt lätt för sig,å göra som Dagge säger...låta Cocc å Sibb göra upp om,ett.
Detta faller å andra sidan på sin egen orimlighet.
Vad har andra att zämpa för då?.Kommer inte toppen i Sverige minska då?"Vad faen har JAG för möjligheter?".
Inget och jo och inga...på dom 3 frågorna.
Bättre att göra som görs nu...låt AL (resp uk) sköta sitt...å stöd dom fullt ut.

Men framförallt...acceptera att bra spelare kommer fram,blanda å ge...och stöd DERAS sattsning te 100 %.Sporten blir så jävla mycket roligare då.
Asså...konkurens är INTE av ondo,utan mer...ja,wat ewer.

Men wat the hell...här kommer mitt hett eftertraktade EM-lag...slutliga,och även för er mest rimliga :-).Read and weep...
Pangeri = BI (även om jag verkligen undrade vad faen han,fille å Albin sysslade med i BOO:s inneserie :-)).
Mitt/Pangare = Fille (för att han helt enkel är bra på båda)
Mitt/Pangare = Rille (ALLTID gillat det jag där ser :-))
Läggare = Viktor (EN Patron VILL jag ha...minst,dom har ALLA kunnandet :-)).

Ahh...många som kan gå in eg...Henke (cool å lite pappig :-)),KK,Jocke,Lilja...ja,det finns en del trotts allt.

Hadde jag pengar skulle jag förexten sponsra JJ,Tonny,Viktor å Henri till en stenhård sattsning,mest för att jag verkligen skulle vilja se vad dom skulle kunna göra på gruset.
Se därja...även JAG kan vara en drömmare :-).

Rille...jag vet inte om jag vvvågar,vvi ffår se.Mina nerver är vida kända runt om i världen...OCH DET VET DU och hela zörr :-).

Puh...långt igen Sorry.Läs el skippa,t :-).
NU ska jag gå te BI:s mail å läsa hans grymheter mot mig...men jag står för vad jag förut skrev.Cocc verkar mer ödmjuka nuförtiden å Sibbisarna...mer otillgängliga å egoistiska å...ehh...O-ödmjuka ;-).
Mozza.

Anonymous sa...

Det spelar ingen roll vilka som åker/spelar, Anders har kompetens att göra rätt bedömning.

Jessica är inne på rätt spår att det viktigaste för alla jävla tomtar här är att peppa de som faktiskt blir uttagna och inte ifrågasätta och sen kör! Energi ska läggas på rätt saker och inte på spekulationerna om "vem"...

Den som är osäker på sin plats är inte rätt man iaf, så långt vill jag gå i mina påståenden :)

"De e bara å åk"...

//raspduttarn

Anonymous sa...

Orkar inte läsa alla inlägg, men var det någon av er som tog ut laget som blev uttaget?

//Tilda

Mattias Thorell sa...

Tror alla hade fel, Tilda!
Men viktigast är ju att Anders tagit ut rätt lag;)

Ser jävligt bra ut.

Hoppas ni spelar Mayon och Varberg!

Stort lycka till!!

Ante sa...

Mmm...jag fick ett fel asså.Men jag nämnde KK va?:-).
Nämnas ska att mitt lag var det jag TRODDE skulle ta,s ut...inte önskade.
Jag vidhåller min gamla "idioti" att Div 2 spelare INTE ska spela i ngt landslag.
Laget ska ta,s ut fr Elitserielag (möjligen äv fr Div 1) och inget annat.
Ända undantaget skulle vara ett vinnande icke Elitserielag i ett framtida L-kval.
Platts för raaamaskri här alltså.Go 4 it
:-).

Herman sa...

Grattis till bloggens pappa och de tre övriga. Kommer naturligtvis bli riktigt bra. Förtroendeingivande ord från förbundskaptenen på svenskboule.se oxå.

Ante sa...

Grattzar givetvis oxå,Rille.Å heeejjar på vilka som än skickas.

Success_Star sa...

Tackar o bugar, tackar o bugar.. ska bli kul som f-n!