söndag 5 maj 2013

Lindome Spelen - DubbelPoolspel
Vi började med att vinna första med 13-2 men när vi skulle anmäla upptäckte vi att vi hade mött fel lag. Bara att börja om igen.
13-4 och därefter 13-2 mot samma lag vi mötte i första.
En lite längre väntan på Norges damer och Olsen/Skagerlund. Till sist tog damerna hem poolen och vi fick äntligen sätta igång slutspelet.
Åttondel 
13-2 mot Team Norge dam.
Kvartsfinal
5-13 mot Benny och Roger Norge.
Vi tog en trea i första efter bra spel men sen hade vi ingen chans längre. Spelade på en av de mjukare banorna och Benny sköt fantastiskt bra. Fem centimeter framför och stann, var och varannan gång. Roger la in "allt" och satte stor press på oss, både på skott och lägg. Vi spelade 4-5 klot per vända men det var för lite för att besegra dessa herrar. Ska man vara ärlig mot sig själv så handlar det om att vända pressen och låta dem stå med de pressade kulorna och missa. Börjar vi rundorna med en kula på lillen eller en stann så vänder vi tillbaka övertaget och låter dem göra det svåra sakerna. Denna gång gick det inte men det gäller att lära sig av detta. Två gånger i rad har nu mr Benny slagit mig, dags att vända den trenden igen.
"-Under de tre åren vi spelat tillsammans så är detta den största överkörningen!"
Jimmy Lagerkvist

Ja vad säger man om denna helg då? 
Igår lördag spelade jag helt ok, läggen funkar kanon, skotten är snedvänster eller lite bakom. Har hittat en bra båge och fart på skotten. Behöver finjusteras en del grejor men det känns bra inför året. Idag söndag spelades det riktigt bra boule. Det var i de två sista matcherna skotten dalade lite men ändå en bra träffprocent. Läggen var även idag bra så det kändes bra. Behöver dock träna nedslag, blir ofta lång på nedslag.

Uppdatering
Fick precis detta av Jess --->Inga kommentarer: