onsdag 27 februari 2008

3 dagar med boule

Det skulle bli en helg med två tävlingar och därefter en måndag med seriespel.
Lördagen var det tävling, Varbergs Vintercup 24. Jag o Tilda blev hämtade av Rickard J på morgonen o vi åkte mot Varberg..innan vi var framme fick R.J blåsa i polisens alkotest..haha... han klarade sig med bravur..väl framme var en glad överraskning att det var 24 lag anmälda, i trippel! Inte illa nu för tiden. Mitt lag var Rickard J & Henke.

Match 1 var mot ett gäng som jag inte sett förut men alltid kul med nya ansikten. 13-1 blev resultatet.

Match 2 var mot Hannu, Boa o en annan kille från Skatås. De gjorde en dålig match o vi vann till sist med 13-3. Nu var det dags för att det gamla vanliga, en pizza på Campino ;)
Blev en paus på sedvanliga 2.5 h innan kvarten skulle starta.
Motståndet stod Thomas Finné, Kent Karlsson och en till kille från Halmstad. Vinst igen men glömt resultatet.

Semin mot Jimmy Lööf, Jimmie Olsen och Pontus Thuresson blev som väntat en jämn kamp. Vi tog ledningen med 8-0 innan de började spela bra boule. Jimmy sköt Halmstad tillbaka i matchen och vi följdes tillsammans sakta upp mot 11-12. Sista runda stannar Jimmy två gånger men vi kniper 2p och är klara för finalen. Vem står då på andra sidan? Jo Skatåsgänget vi hade i poolen =) Denna gång blev det en jämnare kamp där Skatås hade en väldig tur med lillen medans vi spelade dåligt..men det gick till sist våran väg o vi vann med 13-10 eller liknande =)

Första etappen var avklarad, 5-0 i matcher.

Landskamp Sverige vs Danmark
Jag, Rickard, Henke o Tilda satte oss i bilen o blåste ner till Malmö o Comfort Hotell. Blev lite middag med de andra i truppen för att morgonen därpå åka till Höng i Danmark. 15 mil med hjälp av R.J´s gps i mobilen.

Väl framme så blev jag positivt överraskad, vilken fin hall! MEN... ingen värme.... 13 grader som VARMAST under dagen.. juppie.....

Match 1, 13-10 (Erlandsen bröder o Jöhnk)

Match 2, 13-12 mot laget som just nu leder jakten på VM platsen i Danmark. De hade lägg för match på 60 cm men inte ens nära! ;)

Match 3, 13-8. Ledde med 8-0 (igen) 2 rundor av "slarv" o de var ikapp. Bra spel igen från våran sidan o matchen var klar.

Match 4, 13-0..Henke spelade som i trans... stannade på allt, 10m, förutom sista runda där han dubbelbommade så jag fick skjuta hem matchen ;)

4-0 i matcher.

Alltid kul att få försvara de blå gula färgerna, och första gången jag lyckas med 4-0 mot Danmark. Hoppas att det blir fler uppdrag i år för Sverige. Bara till att träna o hoppas =)Laget som leder kampen om VM platsen i Danmark, Eric Geraci, Teis Knudsen, Kasper Bak Laursen (och Dennis Steffensen)

Måndag, vinterserien, dags för kross...för att kunna nå 2a platsen..13-2 13-8...vi trodde det skulle räcka till en 3e plats med Håkan Berg o Denise förlorade sista matchen med 12-13 o vi blev 2a!!! Go Lennart GO!! ;)

Sammanlagt, 11-0 i matcher =)
Formen är på g, men en bit kvar.


/Success_STAR

Inga kommentarer: