måndag 9 juni 2014

Platen Cup

Vinnarna av Platen Cup dubbel

Lördag
Nationelltrippel där det hade samlats 12 lag. Medspelare, Csapo och Plantin. Tre grupper med fyra i varje. Vi vann vår grupp, 3-0 och var vidare till kvartsfinal. Vinst även där innan vi ställdes mot veteranlandslaget inne på centercourt. Blev en lång och spännande match där Åke kunde rulla in sista kulan för vinst, 13-12.

Söndag
Dubbel, med Csapo, 13 lag, gruppspel. Gruppen vanns och kvarten likaså. I semin ställdes vi mot det starka laget Zaklada och Alstander men det blev spel mot ett mål. Final, Fredrik Holmkvist och Rikard Strandberg, snabb match, stora siffror och vi kunde nu åka hemåt.


En bra tävling med ett flyt mellan matcherna. Tråkigt att det blev så få lag när de ändå försöker få till det. Platsen, Råssnäs, är en underbar plats för petanquespel. Bra servering, underbar personal, hoppas att det blir en stortävling i framtiden!

Tack Boule von Platen!


Sponsorer: Nordic Wellness Coccinelle HB Tag Heuer

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för dom fina orden Richard.Vår tanke var ju när vi märkte att det skulle bli så få lag,att vi gör ett bra arrangemang för dom spelare som kommer.Grattis till dubbelvinsten förresten.Kent Larsson Boule Von Platen