lördag 25 augusti 2012

Sevran - Lördag

Poolspel
Vinst i första med 13-2 mot ett gäng som såg ut att kunna leka med de flesta men efter att vi tagit en skjuttrea vek de ner sig.

Vinnarmatchen i poolen såg ut att bli en lätt match, sprang upp till 9-0 men när de fick lillen lades den på 6m och fyra rundor senare var ställningen 9-11.

Matpausklockan ljöd och vi gick till pausvila med 12-11. 1 timme och 45 min paus nu.

Blev 12-13. Släppte två ettor...

7-13 i sista där vi spelar riktigt dåligt men där jag tar priset som sämst...sista rundan går jag upp på skotten, på min begäran efter att ha missat 4 lägg. Dubbelbom och sex poäng till dem vid 7-9.

Nu står vi i kön för att anmäla oss till nästa tävling, K-Ö!


32 del
Sverige vs Frankrike (Albin Plantin-Ali Abdi-Patrik Andersson vs Grandet-Philipson-Montoro)
Sverige tömmer Frankrike med två klot, dock tar de endast en tvåa efter att Ali lagt in sin första.

Runda 2, ett till lag France efter att Grandet blivit lång och dragit lillen och sista blev 1,5m sned. Lite bättre spel och Sverige kommer pressa dessa gubbar till att behöva höja sig. Albin måste börja få in sina lägg, 4 lägg borta. Ali njuter i skuggan på Sevrans centercourtbana H. Han har börjat bra och ler stort mot de franska storspelarna.

Runda 3, Patrik får en stick, en stopp i det lösa, vita gruset. Sverige väljer skott på kula långt bakom, miss av Ali, nu lilleskott av Albin, träffar, men hoppar bara en meter, nästa slängs in på lillen. Kevin missar men tar nästa, även lillen. Grandet duttar, läggaren träffar för tre poäng.

Både Albin och Ali blev tillsagda av domaren för fotfel, Ali vinkar internationellt bort henne.

Nu ska även vi spela! Tror vi... Franska nummer i överflöd ligger som en matta över de soldränkta rullbanorna i Eiffeltornets hemstad.

Inget motstånd i första som det var nu och team Sverige tog en tvåa till 4-4.

Runda 5, -1.

Team Nisse Thorell slog ut våra banemän, vinnarmatchen, och ska nu in på CC! Heja Sverige!

Patrik matar på, Kevin skjuter bort, han är inte singelkung för inget. Dock är mr Grandet HELT borta, han lämnar Sve med 4-0 i klot efter ha kastat iväg två klot till ingen nytta... Grandet får nu en utskällning av läggaren i Star Masters som vann Hedebo Open. Grandets ansiktsfärg är numera röd som tomtens byxor. Sverige straffar Frankrike genom att en lätt fyra! 8-5! Håll i detta nu!

Efter att Ali missat sitt skott i rundan efter deffar de för mycket. De har skott för 2 men väljer lägg för att inte släppa 3 kalle 5...?Publiken runt om oss förstår inte alls taktiken, här skakas det huvud och svärs på franska som tom jag förstår. Blev nu "bara" fyra efter att Grandet missat sina vana trogen. 8-9.

Kevin missar, sen lille kula, fortfarande poäng La Suede. Läggaren lägger bort sig, 5-2 i klot och poäng för Sverige. Matchläge! Grandet måste fixa till detta nu annars spelar de i B... MISS! Försökte ta bort matchen men nu ser det OERHÖRT bra ut för Sverige. Träff och lägga in resten på 120cm för match! Men Grandet är inte ens nära på lägget och Sverige har nu lägg för match, 4 av 5 ska in! De väljer skott...varför, INGEN aning, Ali klubbar, men fortfarande fyra lägg för match. Patrik in, Albin lägger långt, kalle match för Ali, miss, Albin lägger in för en trea, 11-9. Attans järnpinnar! Bättre läge får de inte. (De ville ha bort fronten för att inte riskera dödlinjen)

Patrik lägger på lillen, Kevin kalle, Ali träff. Patrik lägger 80 bakom och bli besviken på sig själv men det ger Frankrike lägg. De lägger snett på lillen och Ali får lillen på kontring och död!

Lillen på 9m, Patrik går för lägg, svingar bakåt och låter högertummen dansa som en kobra och tvingar Kevin till skott, hatt! Frankrike lägger in Ali backar ut till höger. Ännu ett lägg på lillen, Ali äntrar ringen för kalle och där kom den! Tre på mattan, 3-3 i klot. Grandet lyckas lägga in, Albin plockar bort! Ser riktig bra ut det här. Grandet är SÅ borta, 1,5m snett....Vad gör han? Förra veckan vann han trippeln i Millau. 2-1 i klot, Kevin lyfter in en fin kula som både Albin och Patrik missar för match. 11-10

France lägger in, Patrik lägger lätt in på de 50 cm. Fra lägger precis in, Ali ska straffa, backkalle och applåder från publiken. Ett sorl likt en syjunta hörs från publiken. Ska Frankrike förlora? Kevin dubbelmissar! 4-2 i klot för VM laget! 11-0 i matchen, Grandet har två kvar, ser riktigt bra ut för Sverige! Han lägger in, ale Ali! Dåligt släpp men tar! Grandet sätter den i handen, Patrik lägger bort men Albin slänger in för match! 13-10!

YouTube Video

16 del
Sverige vs Frankrike
Här möter Sverige ett mindre bra gäng där skytten är så SÅ borta. De gjorde ett byte men att gömma honom på mitten är ingen bra idé...

7-4 efter att Frankrike tagit en trea på något sätt.
Vid 9-6 bryter de för middag, 45 min paus.

9-10
Sverige släppte en fyra direkt efter middagen. 2-2 i klot, Frankrike har två hemma. Albin klossar korta kulan, dock två till Fra. Albin lägger in sista, 2-0 i klot för Fra. Första är träff, nu lägg för match...miiiissa nu! Men icke...9-13

Imorgon får lag Rickard-Jocke-Thomas en ny chans.

Sponsored by:
- Sportlife
- Coccinelle HB

Inga kommentarer: