onsdag 4 januari 2012

År 2011 i siffror och text

Det har varit ett år med en del framgång men även en del motgångar. Började året med att vinna Kronäng Cup i Borås men åkte på en tråkig förlust i SWIOns åttondel, 12-13 mot Holland. Nästa vinst kom inte förrän i juni, DM Skytte och trippel. Däremellan tog Coccinelle en bronspeng i Svenska Cupen, det är som ett guld enligt mig! Slog stora klubbar på vägen, Kärnan, Halmstad, Sibirien.

I juni var vi även i Frankrike med landslaget, i Clermont Ferrand. Jag och Anders Csapo gick till åttondelen i dubbeltävlingen. I trippeltävlingen åkte jag Patrik och Wiede ut efter tre matcher men tog oss till en turneringsvinst i följande tävling. Även om det var en sidotävling så var det väldigt kul att stå på CC och spelade med de stora pojkarna.

Årets SM gav tre medaljer, en av varje. Nådde inte direkt målen, båda trippelgrenarna skulle vinnas men fick med mig ett guld, singel, tredje året i rad!

Europamästerskapen, årets stora händelse. På hemmaplan, inför kända ansikten. Det som skulle bli det bästa minnet i livet blev nu ett rent helvete... Mitt skytte var obefintligt, kvittade vad jag gjorde. Läggen satt som de skulle så det blev en defensiv uppställning som till sist gav oss en kvartsfinal plats. Skyttet blev en sjunde plats i första kvalet och samma i nästa.

September gav två stora turneringsvinster, Bouletouren och Elitserien. Båda var förvånande, i Bouletouren placerade vi oss före årets bästa trippellag, Halmstad, i Elitserien före både Lindome, Halmstad och Sibirien.


Svenska Mästerskapen
Mixtrippel: Brons
Skytte: Kval
Mix: Åttondel
Singel: Guld
Trippel: Silver
Dubbel: Kvartsfinal

Distrikts Mästerskapen
Singel: Brons
Dubbel: Silver
Trippel: Guld
Skytte: Guld
Mix: Silver

Svenska Cupen
Brons

Elitserien
Guld

Europa Mästerskapen
Trippel: Kvartsfinal
Skytte: Elva

Norska Masters
Guld

1 kommentar:

Pimmen sa...

Ett roligt år! Som gav framgång där vi inte var lika framgångsrika året tidigare, och tvärtom.
Men i år är vi tillbaka på topp igen :-)