söndag 14 november 2010

Första träningen

Idag var det dags för den första träningen sedan VM. En av de längsta uppehållen jag har haft i min karriär som bouelspelare ;)

Jag var lite orolig över hur formen skulle vara men tyvärr så var den inte så som jag ville...jag var glödhet! 1.5 månad utan boule är inget som jag brukar praktisera men så har det blivit denna gång.

En lille slängdes ut och jag drog 2 av 3 träff på denna! Första runda! Sen fortsatte det så i 2h. Hittade även ett par nya boulevänner, Charlie och Berit, spelandes i Lindome bouleklubb. Vi pratade en del om Brunos träning, olika tävlingar m.m. Spelade även två singelmatcher mot dem, två vinster för mig, Charlie som tvåa och Berit denna gång som trea. Har man tur som får man göra om denna träning någon gång i framtiden.

"Tyvärr så var den inte som jag vill...jag var glödhet!" skrev jag i början och det stämmer, tyvärr så var jag i bra form utan träning, vilket jag inte anser så bra, kan lät kan bli att man tror man inte behöver träna men det behöver man.

Kommer att bli lite träning inför Kuben singel Cup men den går inte in för att vinna, tar den som ett träningspass.

/Success_Star

3 kommentarer:

Anonymous sa...

Du har väll ganska stor träningsmängd sen tidigare, tror nog att ett upehåll kan vara lika bra som träning om man har grunden med många år. Det finns ju också överträning, tycker själv att det funkar bättre om man håller uppe 3-4 dagar innan tävling och inte tränar dagen innan. Kan ta hunden i lydnad som exempel, höll uppe en månad för att hon var värdelös hon fick högsta poängen hitills, jag troddde innan tävling att hon hade glömt allt.Conny

Pimmen sa...

Tränar man mycket måste man även vila. Det är under vilans tid kroppen tar åt sig av det man tränat (lärt kroppen att göra)
Vilan är lika viktig som tränandet!

Anonymous sa...

dftl wcrsk [URL=http://www.katesxxx.com]gay porn[/URL] qbzqgl t yk p dto