lördag 31 oktober 2009

Halloween Mxd Lindome


Dagen gryr, klockan är sju slagen. Flickorna är duschade o redo för boulespel. Lagen är Rickard O Tilda, Jessica o pappa Peter.
Frullen intas på McDonalds ;)
13-6 i första mot de norska storheterna Benny o Eli. Årets hawaiimatch där de norska gästerna skulle vunnit med ett ok spel men alla fyra underpresterade grovt.
Match 2 mot Fredrik o Sara, 13-3. Aningen bättre spel men fortfarande för dåligt att skryta om.
Sebastian Hjortander spelar tillsammans med Junette Boström.

13-0 i sista gruppspelsmatchen mot Trogen*2

Vem håller i denna tillställning? Jo Lindome bouleklubb.
"Vi flyttar de hit o de dit. De laget hoppade av så där får vi sätta in nästa gäng"
En plansch på en av världens största boulespelare o vems autograf hittar vi nere till världens? Pontus Thuresson!

8 del mot vår allas Henke o Norrlands stolthet, Anna Englund. Vi gick segrande ur striden, 13-3. Spelet var helt ok, Tilda har höjt sig ett par steg från gruppen, kul att se. Mitt eget spel är upp o ner, men har lika kul för det.
Stort grattis i efterhand till William Silfverberg på födelsedagen i torsdags. Blev ett "hemskt" kort på honom, har det med Halloween att göra? ;)

Kvarten mot Monica Gylte Tjö o Andreas Pettersson Häl blev en snabb affär. 13-0 på 5 vändor! ;) I sista rundan stod motståndarna o dividerade "skott eller lägg?" Spelet var helt klart att skjuta vilket de gjorde efter att Andreas övertalat Monica. Nu blev vi tvingade till att läggs in två lägg på 2 dm.

Vem möter vi nu?
Collen o Cissi eller Ann Callderyd o Jesper Orrbeck.
Jessica Johansson

Semifinal mot Collen o Cissi
6-13.
Jag gjorde min bästa match för dagen men 4 kontringar o ett mindre bra läggspel från Tildas sida gjorde att motståndarna till sist stod med kalle match. Cissi stod med sista skottet o tappar klotet, 70 cm kort, stenhård kalle. Du skriker Collen av välbehag!! För fan, gå ut på att man vinner på tur, HUR kan man skrika för det?! Aja, vill man vinna till alla medel, sportsliga som osportsliga, visst, kör på det! Men ett tips Collen, växt upp, spela ett sportsligt spel, annars blir du inte den storspelaren som du så högt önskar.

11 kommentarer:

Coccinelle sa...

Bra Collen.. Tjoho.. (ironi)

Vem spela andra semi och vem segrade? :)

Vann inte ni i fjol Rille? :)

Ante sa...

Det där ÄR iriterande,Rille.Helt rätt.Blir galen av frustration när det händer mig.Ofta man e med om sånt...spec mot vetts.Men...man har rätt att glädjas hur man än vinner egentligen.Eller hur?
Kul tävling det där som jag lirade förra året å fick,inte så oväntat,putts av dig :-).LID är en redigt go klubb.

Anonym sa...

Men helt seriöst. Ta redan på fakta först!!! Tanken var bara att få bort kulan och förhoppningsvis stanna... om du nu tänker efter var Ciccis skott innan likadant men det var ingen stann. På det andra skottet hade vi en radie på 2meter att stanna på och det kändes säkrast att skjuta lite kortare för att kunna göra match (bakom träffar men inte, med myckt vilja i kroppen).... Totalt skjuter vi 5 skott och stannar på 2 av dessa vilket inbringade hela 3p och vinst med 13-6.
Och om du tänker efter riktigt noga så sköt du ett EXAKT likadant skott åt samma håll i början av matchen.... Man spelar spelet, kan man raspa och stanna så gör man ju det.... spelar man i en sandlåda inte f*n går man då och rullar!!! Detta är första gången jag vinner över dig i en match och det e ju klart att man blir glad då???
Om du nu tycker att mitt ljusa tjut när skottet träffar, stannar och gör match är osportsligt Så ber jag så hemskt mycket om ursäkt till dig och Matilda.
Jag har nog aldrig hör ett tjo eller liknande från dig under en match (IRONI)

MVH Collen

Success_Star sa...

Ante
Glädjas kan man göra, oavsett läge men gäller att ha känsla.

Success_Star sa...

Var det ingen tapp så ber JAG om ursäkt.

Men Collen, känsla, tänk på det, k ä n s l a .

Ante sa...

Konstigt resonemang enl mig.Hur länge ska man visa känsla???Ska man stå som en mumie i x antal minuter innan man får tjuta ut sin glädje över en turnerings-seger???
Eller menar du att man ska göra en förlåtande gest mot motståndaren...å vänta te man e ensam med sin medspelare å DÅ tjuta ut sin glädje?.
Vi tar fotboll da...skitmål?Brukar målgöraren då knipa å kuta till straffpunkten?
Känsla...som du menar me,t...är helt rätt att ha och oxå en fin grej att ta fram.Men...den får du leta länge efter att hitta hos folk i gemen...särskillt om det är en avgörande matschboll.Den glädjen fr motståndaren (vid matscboll azzå),oavsett hur den genomfördes,skulle tillåmed jag stå ut med :-)
Grattz Kölleponken.

Success_Star sa...

"Det där ÄR iriterande,Rille.Helt rätt.Blir galen av frustration när det händer mig"

"Hur länge ska man visa känsla???Ska man stå som en mumie i x antal minuter innan man får tjuta ut sin glädje över en turnerings-seger???"

Ante sa...

Ehh...och?Svarslös va?:-)

Ante sa...

:-)

Köhalmi sa...

Ante, det finns bara en Kölle, Collen är inte Kölleponken;)

Ante sa...

F,låt Kölle.E ju så jäkla van att grattza dig ;-).