lördag 11 oktober 2008

Europa Cupen - Kvartsfinal - CPC vs JdBC Plop Uden Holland

Idag var det dags för den efterlängtade kvartsfinalen i Europacupen mot Holland. Hade bestämt tid med Henke att han skulle hämta mig kl 7 lördag morgon...06.55 kom jag på att min licens är borta..hm.. vad göra? Leta leta leta...hittade den, men inget foto..ut på nätet o hitta ett foto för att skriva ut..fel stortlek 5 ggr innan det blev rätt *Asg* aningen försenade men det var lugnt..
Uppvärmning o frukost på banan innan det var dags för spelstart kl 10..dock blev vi försenade pga att holländarna klagade på att vi inte hade original papperna till laguppställningarna plus att de ville se domarens licens...så Engelmartin fick snällt vissa upp sina fina licens ;)

Lagen för dagen ;) oj det rimmade

Öppen trippel: Rickard - Jocke - Krille
Mix trippel: Emma - Henke - Kenneth

Vår match kunde slutat illa, 5-11 innan vi gjorde ett byte mellan Jocke o Krille. Krille började mata lillen o Jocke stannade på allt, iaf träffade! Sakta men säkert plockade vi poäng för poäng o vann med 13-11!  Mixtrippeln vann aningen mer komfortabelt. 

2-0

Öppen dubbel: Rickard - Kenneth
Öppen dubbel: Krille - Jocke
Mix dubbel: Emma - Henke

Krille o Jocke vann lätt, Jocke på skotten. 

Mix dubbeln vann sedan deras match med 13-5 o vi hade en ointaglig ledning på 4-0 och vidare till semifinal i Genua Italien!!

Det var tur att min o Kenneths match inte var en viktig för vi låg under stort, 4-11 när alla andra matcher var slut. Vi kom igen o ledde till sist med 12-11 när pisserundan nr 1 kom o de tog 2p.. =/ Men vi hade iaf gått vidare! Haha..KK hade skott för en 4a, 5a o 2 kallar 6, på 3 rundor!!! Men alla miss, TOMTE! ;) Nästa år, då jävlar! ;)

TACK alla spelare, Kristian, Jocke, Henke, KK, Emma och Bettan.
Och ett stort tack till de som var på plats o heja fram oss! Fan vad det är kul med publik!

En spelare som utmärkte sig extra var helt klart Jocke. Hjälp vad han spelade bra boule! Sköt som ett svin.. dock mindre bra på läggen men nu gick han som skytt o gjorde det bra! Fortsätt så!


Mitt spel då? Det var lite upp o ner.. läggen är jag rätt nöjd med men skotten var berg och dalbana.. bara till att träna hårt nu inför VM!

MVH Rickard, Success_Star

3 kommentarer:

Joachim Andersson sa...

Oj... :) Nu blev ja lite generad... Men tack ska du ha för dom fina orden Rille.. :)

De e lugnt, nästa år är det bara en sak som gäller...

VINNA ALLT VI STÄLLER UPP I... Inkl SM trippeln...

Anonym sa...

TOMTE??!! Om inte jag hade missat alla dom skotten hade deras hemresa varit ssjjjjuuuukkkktttttt lång och tråkig, jag gjorde det för alla ledsna Holländare;)

KK

Rickard Nilsson sa...

hahaha.. du är för snäll för ditt eget bästa gubben!