söndag 27 oktober 2013

Aftertjejv - Mixtrippel - Göteborg

Idag var det dags för att spela mixtrippel med Csapo och Charlotte. Tävlingen hade samlat 20 lag och lottningen skedde med 5 pooler. Ettorna gick till A, och de tre bästa tvåorna likaså.

Poolspelet gav två raka vinster, och den ena avgjorde Charlotte med ett träffat skott! Kul att se henne gå runt på banan och le stort och stolt över sitt avgörande!

Kvarten blev en tight fight men vi gick därifrån med vinsten och fick nu möta Henke, Sara och Andreas. Vi låg under med 2-10 men vände på ett par rundor men en sista runda med kasst spela, 5-3 i klot, gav team Henke finalplatsen. På filmen kan ni se en fantastisk kula av Csapo som räddade matchen! Tryck här!
Mellan allt trippelspel var det läggtävlingar, singelspel och diverse tävlingar. I läggtävlingen klarade jag mig två rundor innan jag blev utslagen. Singelspelet gick bättre, en runda spelades mot lottat motstånd och till sist stod jag i finalen mot Csapo. Nu gick vi till tre och första rundan släppte jag en tvåa. Runda två fick jag chansen att avgöra, poängen på plats och två klot kvar. Slänger bort ett klot med vilje för att avgöra med kalle match, allt för showens skull. Blev miss men ändå poäng. Runda tre gav mig två lägg för match där jag blev "lurad" av speakern att matchen var slut och slängde då iväg mitt sista klot. 2-2 och Csapo avgjorde med att skjuta lillen för match. Ett knivset för mig och en nitlott a la Triss för Csapo.

En trevlig tävling med många chanser till att få upp pulsen för tävling!

Tack Goteboule och Pablo för en trevlig dag!